Televizyon dünyası bu yaz hareketli geçeçek gibi gözüküyor. Zira o kadar çok yeni dizi başladı ki seyirciler akıllarında tutmakta zorlanıyor. Konular yakın olsa da iddialı oyuncu kadroları nedeniyle dizilerin tutulması bekleniyor. Bu dizilerde biri de yakında Atv'de yayınlanmaya başlayacak olan Kalp Yarası dizisi olacak. Seyiriciler ise Kalp Yarası dizisinin oyuncularını ve konusunu araştırıyor. İşte ayrıntılar...

KALP YARASI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV yayınlacak olan Kalp Yarası dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin, bir değişiklik olmadığı takdirde 1 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacağı duyuruldu.

Dizinin başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran yer almaktadır. 

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği atv’nin yeni dizisi Kalp Yarası, zengin oyuncu kadrosuyla ve görkemli prodüksiyonu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

KALP YARASI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Antakya’nın etkileyici coğrafyasında çekilen dizi, Tomris Giritlioğlu’nun bir hikayesinden uyarlandı.

KALP YARASI DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Kalp Yarası dizisi, Hatay, Antakya’nın iki köklü ailelerinin yıllardır bitmek bilmeyen anlaşmazlıklarının tam ortasına, yaşamlarını baştan aşağıya değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ayşe ve Ferit’in yüreklere dokunacak olan aşk hikayesinin konu almaktadır.

Dizide, Antakya’nın köklü ailelerinden birinin veliahtı Ferit ile hayatta kendi ayakları üzerinde durmayı her şeyin önüne koyan Ayşe’nin imkansızlıklara direnen aşk öyküsünü anlatacak. Dizi, nispeten daha ağır konusuyla komedi ağırlıklı yaz dizilerinin arasından sıyrılmaya çalışacak.

Dolayısıyla yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban’ın, senaryo yazarlığını Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad’ın üstlendiği Kalp Yarası’nı büyük bir sınav bekliyor.

Dizinin başrol oyuncusu Gökhan Alkan, canlandırdığı Sancakzadelerin veliahtı Ferit Sancakzade karakteri için “Ferit, Amik Ovasının bereketli topraklarında köklü bir ailenin evladı olarak doğmuş oranın suyunu içmiş, güneşinde kavrulmuş, adaleti hayatının merkezine koyarak hukukçu olmuş; korkusuz, gururlu, mağrur ama bir o kadar da naif biri” diye tanımladı.

 

KALP YARASI OYUNCULARI KİMLER?

İzleyicleri ekran başına kilitlemeyi hedefleyen Kalp Yarası dizisinin oyuncu kadrosu karakterleri şöyle:

Gökhan Alkan – Ferit 
Yağmur Tanrısevsin – Ayşe 
Merve Çağıran – Nilgün
Toprak Can Adıgüzel – Ömer
Kemal Burak Alper – Taha 
Nail Kırmızıgül – İhsan 
Yonca Şahinbaş – Vedia 
İnanç Konukçu – Sinan
Melih Çardak – Sadık
Zehra Yılmaz – Betül 
Rıza Akın – Hüseyin
Şenay Gürler
Mahir Günşiray
Meltem Gülenç
Burçin Abdullah
Hülya Arslan
Naz Sayıner
Korhan Karabal

Editör: Haber Merkezi