Sosyal medya paylaşımıyla Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na mahalli idareler seçimleri öncesi verdiği namus sözünü hatırlatan Girgeç, ‘Ya söz verme ya da tut. Tutamayacağın sözü söyleme, yut. Tutamadığınız bu sözler karşısında “Sözde” kelimesi en çok sizin bu sözlerinize yakışıyor.’' dedi.

Girgeç paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

‘’Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi olarak namus sözleri yerde kalmasın, namuslarına dil uzatılmasın diye mahalli idareler seçimleri öncesi verilen sözleri hatırlatmak istiyorum.

Adanamızda, SMS ile işine son verilen, namusuyla çalışıp evine ekmek götüren işçi kardeşlerimize vurulan bankamatikçi yaftasını unutmadık!

Eğitim yuvalarında, alın teriyle dersini anlatan Öğretmenlerimize vurulan sahte diplomalı öğretmen yaftasını unutmadık!

Adanalının durumu, işine son verilen kardeşlerimizin durumu ve verilen söz ortadayken bu emekçi kardeşlerimiz namus söz verenlere nasıl ulaşacak?

Bir tarafta çivi çakılmadan geçen iki yıl, bir tarafta Adana’nın yirmi yıllık sorununu çözdük diyerek ortaya atılan Adana mavrası; öbür tarafta hiçbir işçinin işine son verilmeyecek diye verilen ama tutulmayan sözde söz!

Verilen namus sözü ne oldu? Ya söz verme ya da tut. Tutamayacağın sözü söyleme, yut. Tutamadığınız bu sözler karşısında sözde kelimesi en çok sizin bu sözlerinize yakışmıyor da neye yakışıyor dersiniz?’’

 

Editör: Haber Merkezi