Ekrem İmamoğlu öz kardeşi yerine koyduğu terörist Selahattin Demirtaş’ı sürekli sahiplenerek İstanbul halkının ismine leke sürmektedir. Ekrem İmamoğlu o kadar HDP-Demirtaş sevdalısı ise bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifasını verip, HDP Eşbaşkanı olmak için Kandil’e başvurusunu yapmalıdır. Kendine yakışacak bu olacaktır.

Değerli sanatçımız Ali Kınık’ın şarkısında seslendiği gibi yazarlık alanındaki şimdiki ruh halim…

“Söyle söyle, yaz yaz olmaz pes vallahi / Nazdan bıktım sazdan bıktım/ Sözden bıktım valla bıktım…”

Bende CHP hakkında, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Ekrem İmamoğlu hakkında, Canan Kaftancıoğlu hakkında ve bunların PKK, HDP, Demirtaş aşkı hakkında yazmaktan inanın bıktım ve hatta tiksindim… Biz bıksak da, tiksinsek de bunlar aşklarından bir adım geri etmiyorlar. CHP’nin kadroları, bu aşklarını nasıl doya doya yaşadıklarına dair her gün bir örnek veriyorlar.

CHP artık Atatürk ile değil, daha ziyade PKK, HDP ve terörist Demirtaş ile anılıyor.

Dünyada ve Türkiye’de gündem korona virüsü iken, CHP vücudunda taşıdığı PKK, HDP ve Demirtaş virüsü ile gündeme gelmeyi başarabiliyor.

Geçtiğimiz hafta Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleşen “Bölünmüş mü yoksa birleşik mi? Orta Doğu’da Kürt sorununun çözümünde güncel fırsatlar ve perspektifler” adlı konferansta PKK’lı, HDP’li, YPG’li birlikteliğin yanında Sezgin Tanrıkulu ile gözükebilen CHP, geçtiğimiz günlerde de Ekrem İmamoğlu’nun HDPDemirtaş aşkıyla gündem oldular.

Bu CHP’yi baştan sona yıkasak, kolonya içinde yüzdürsek, her yanını dezenfeksiyon işlemine tabi tutsak HDP, PKK, YPG, PYD, Demirtaş virüsünü bünyesinde temizlemek mümkün gözükmüyor.

Bu Ekrem İmamoğlu ile terörist Demirtaş öz kardeş mi bilinmez ama Ekrem İmamoğlu öz kardeşlerinden daha çok PKK’lı Selahattin Demirtaş’a sahip çıkmaktadır.

“Sayın Demirtaş’ın siyasette aktif olduğu dönemde çizdiği çizgiyi beğenenlerden biriydim” diyerek başladı, sonra “Demirtaş niçin cezaevinde?” sorgulamasına geçti. Daha sonra da “Demirtaş’ı ziyaret etmek istiyorum” diyerek devam etmişti. Bir kan, soy yahut ideolojik bağı olsa bu kadar yapmaz ama Ekrem İmamoğlu’nda bir Selahattin Demirtaş aşkı var. Zaten HDP’liler seçim zamanı “Aynı Selo başkana benziyorsunuz” diye Ekrem İmamoğlu’na övgüler yağdırıyordu.

Geçen gün Radyocu Gezegen Mehmet’in modaretörlüğünde Zor Sor programının misafiri olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yine bildiğiniz PKK, HDP ve terörist Demirtaş’ın avukatlığını yaptı.

Radyocu Gezegen Mehmet, HDP ve terörist Demirtaş’ın PKK bağını soruyor ve Ekrem İmamoğlu’nun HDP-Demirtaş yakınlığına dair soru yöneltiyor. Ekrem İmamoğlu ise kendini uyanık sanarak “Bence siz yargısız infaz yaptınız. Şu anda on binlerce yüz binlerce HDP’li vatandaşı terörist ilan ettiniz. Bu şehrin ve bu ülkenin milyonlarca HDP’li vatandaşının hiç kimsenin terörist ilan etmesine hakkı yok. Demirtaş içeride yatıyorsa suçunu açıklasınlar sonucunu bildirsinler. Böyle bir tutuklama olmaz” cevabı veriyor.

Kendini uyanık sanan Ekrem!

Kimse HDP’ye oy verenlerin tamamına terörist demiyor. Ama HDP’nin tüm yöneticileri PKK’lıdır ve siz CHP olarak bu üst düzey yöneticileriyle işbirliği yapıyorsunuz. Sahip çıktığın terörist Demirtaş bile “Biz PKK’yı silahlı halk hareketi olarak tanımlıyoruz” derken, HDP’nin son kongresinde teröristbaşı Öcalan’a yine bağlılık bildirilmişken ne saçmalıyorsun Ekrem? Vatandaşın hangi partiye oy verdiği değil, partin ve senin PKK ile iş tutman mesele!

Hala “Demirtaş niçin içeride yatıyor, suçu ne?” diyorsun. Bu sorun zekâ dereceni tartıştırır. Yok eğer “zekâdan değil” diyorsan, PKK’ya yardım ve yataklık suçu işliyorsun!

Terörist Demirtaş 30’un üstünde dosyadan yargılanmaktadır. Yargılandığı tüm dosyalar PKK’ya yardım ve yataklık suçundandır. Şu an bu davalardan birinden aldığı hüküm sebebiyle de cezasını çekmektedir.

Ekrem İmamoğlu bu zekâ düzeyiyle terörist Demirtaş’ı ekmek hırsızlığı suçundan mı yargılandığını sanmaktadır?

Terörist Demirtaş, teröristlere azmettiricilik, PKK’ya yardım ve yataklık suçundan idam edilmesi gerekirken, Ekrem gibi tipler hala “Demirtaş’ın suçu ne?” yaygarası yapmaktadır.

Terör örgütü PKK’ya karşı mücadele eden askerimize, polisimize “Gazetelerine bir bakın. Büyük temizlik operasyonuymuş. Silip süpürme operasyonuymuş. Siz kimsiniz ya? Kimi nereden süpürüyorsunuz? Bu toprakların ancak kanalizasyonunu temizlersiniz. Başka da bir şeyi temizleyemezsiniz” diyen, “PKK’lının cenazesine gitmeyen vekile soruşturma açtırırım” diyen, “14 yıldır İmralı’da bir beton çukurunda direnen Kürt halkı önderinin posterini Kürdistan’a asamayacakta nereye asacak bu halk. Posterlere alışsanız iyi olur. Çünkü biz daha başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz, heykelini” diyen bir alçağa sahip çıkan Ekrem İmamoğlu’nun bu yaptığı açıklamalarda başlı başına bir alçaklıktır. Ekrem İmamoğlu bu HDP, Demirtaş ve PKK’ya sahip çıkma noktasında artık tiksinilme boyutunu da aşmış durumdadır. Ekrem İmamoğlu’nun belediyecilik anlayışı yerlerde sürünüyor ama bu tür açıklamalarla gündemde kalmaya çalışıyor.

İstanbul gibi kutsal bir kente Ekrem İmamoğlu gibi çapsız ve ihaneti meşrulaştıran birinin başkan olması çok büyük talihsizliktir. Ekrem İmamoğlu öz kardeşi yerine koyduğu terörist Selahattin Demirtaş’ı sürekli sahiplenerek İstanbul halkının ismine leke sürmektedir.

Ekrem İmamoğlu o kadar HDP-Demirtaş sevdalısı ise bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifasını verip, HDP Eşbaşkanı olmak için Kandil’e başvurusunu yapmalıdır. Kendine yakışacak bu olacaktır.