Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra üç tane icraatını saysak…

Bir numarayı kayak tatili, iki numarayı PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin Eş Başkanı Pervin Buldan ile diktiği ağaç, üç numarayı da İBB’ye doldurduğu teröristler alır.

Bunların hepsi, içinde bulunduğu zillet çukuru açısından önemli hizmetlerdir…

***

Ama aynı zillet çukurunda çırpınan Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP genel başkanı olduktan sonra icraatlarını saymaya kalksak…

Üç sayısı ile sınırlı kalamaz, say say bitiremeyiz…

***

FETÖ kumpasıyla oturduğu genel başkanlık koltuğunda ilk iş olarak partideki Atatürkçü hem de deve dişi isimleri söktü, yerlerine etnik ve mezhepsel hiziplerin savunucularını doldurdu.

CHP’yi yukardan aşağıya “Atatürkçü” zihniyetten arındırdı, “radikal sol” anlayışa doğru dizaynın taşlarını döşedi.

Gezi olaylarını organize eden güçlerin biçtiği marjinal grupların hamisi elbisesini giydi.

***

CHP’yi önce HDP’lileştirdi, sonra da PKK’nın büyük partisi yaptı.

Atatürk’ün adının silindiği, Türklüğü tasfiye eden, Türk vatandaşlığı yerine “Anayasal yurtseverlik” kavramını koyan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yerine “Türkiye Cumhuriyeti insanı” terimini getiren Anayasa önerisi hazırlattı.

PKK terörünün kaynağını kurutmak için yapılan sınır ötesi operasyonlara karşı çıktı, kaynaklarını PKK’ya aktaran belediyelere kayyum atanmasına öfke kustu, PKK övücüsü siyasetçilerin adalet önünde hesap vermesine en üst perdeden tepki koydu.

***

Tüm bunları ne için yaptı? PKK’lı teröristler Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Mustafa Karasu yerel seçimlerde CHP’nin başarısı için bir yerlerini yırttılarsa bunda Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük başarısı yok mudur?

***

Zillet ittifakının bileşenleri tüm bu başarı öyküsünü bir kenara bıraktı, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında rekabet yarattı.

Kılıçdaroğlu “Aramızda bir rekabet yok. Ben genel başkanım, o İBB Başkanı. Benim görevim farklı, onun görevi farklı” diyor.

Gerekli yerlere gereken mesajı gönderiyor…

***

Sorarım sizlere… Zillete bel bağlayan uluslararası güçler ve terör örgütleri açısından baktığınızda Kılıçdaroğlu’nun yaptıkları mı daha önemlidir, yoksa İmamoğlu’nun yaptıkları mı?

Biri aziz Atatürk’ün partisi CHP’yi büyük bir siyasi mühendislikle PKK’nın partisine dönüştürmüş, öbürü ise terör örgütlerinin referans olduğu sadece 557 teröristi İBB’ye yerleştirebilmiş…

Hangisinin teröre hizmeti daha büyük?

***

Aday Ekrem İmamoğlu olsun diyenleri vicdana davet ediyorum…

Kılıçdaroğlu’nun yaptıkları yanında İmamoğlu’nunkilerin lafı mı olur?