Gara operasyonu Türkiye’nin terörle mücadelesinde kimin nerede durduğunu, ne yaptığını, bundan sonra ne olması gerektiğini bize net olarak bir defa daha gösterdi. Bu duruma bakarak yeni bir yol haritası yapmanın ve bunu uygulamanın tam zamanıdır ve hiçbir şekilde vakit kaybedilmemelidir.

HDP PKK İLE BİRLİKTE GARA’DA

HDP’nin PKK’nın ta kendisi olduğu zaten biliniyordu, Gara gelişmeleri bunu bir defa daha teyit etti. Telaşla yapılan katliamın üzerini örtmeye, dikkatleri başka yerlere çekip hedef şaşırtmaya çabalamaları bir kenara, bizzat Gara’da oldukları ispatlandı. İçişleri Bakanı sayın Soylu, Gara’ya giden kadın milletvekilinin ismini açıkladı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bu açıklamayı ihbar kabul ederek bu sözde Milletvekili için anında soruşturma başlattı. Pervin Buldan’ın Gara’da şehit edilen vatandaşlarımız için Kandil katilleri ile görüşme yaptığı ve oradan gelen talimata göre hareket ettiği kendi beyanları ile belglenmiştir. Kandilli katillerle birlikte çektirdiği resimler orta yerde dururken, «PKK’yla ilişkimiz yok» sözleri Türk milletinin aklıyla alay etmektir.

İSKARPİNLİ TERÖRİSTLER

Bugün HDP’de hangi seviyede olursa olsun siyaset yapıp da PKK ile doğrudan bağlantısı bulunmayan hiç kimse yoktur. Bu bir iddia değil, bizzat kendi açıklamalarının ortaya koyduğu bir gerçektir. HDP’nin her kademesini belirleyen ve yönlendiren Kandil’deki eli kanlı elebaşlardır. Oradan gelen talimatlara göre hareket edilmektedir. Sözde parti olarak hiçbir inisiyatifleri ve iradeleri yoktur. Kandil’in kravatlı köleleri, iskarpinli teröristleridirler. HDP’nin bir tek gün dahi TBMM’de bulunması, tek kuruş dahi hazine yardımı alması, siyaseti bu kadar kirletmesi Türk milletine zulümdür. Ortada bu kadar bilgi, bu kadar belge, hatta bu kadar itiraf varken, bu parti görünümlü terör odağının kapatılması için daha ne olması gerekiyor?

FİTNENİN BEŞİNCİ KOLU OLDULAR

Gara katliamının vahim şekilde ispatladığı bir başka gerçek, zillet güruhunun da bu ülke ve milletin geleceği açısından oluşturdukları tehdit ve tehlikenin HDP’den aşağı kalmadığıdır. CHP denilen partinin HDP ile iç içe geçtiği, aynılaştığı bir defa daha anlaşılmıştır. “PKK terör örgütü” bile diyemeyen bir CHP yönetimi ile karşı karşıyayız. Kandil katillerinden, PKK’nın uzantısı olan sözde İnsan Hakları Derneği ve Tabipler Birliği gibi kuruluşlardan gelen bildirilerle CHP’nin açıklamaları arasında en küçük bir fark yoktur. Hepsinde terör örgütünün kanlı katliamının üzeri örtülmek istenirken, hedefe doğrudan devlet ve Sayın Cumhurbaşkanı konulmuştur. CHP’nin yancısı İP’de bu hazin tablonun tamamlayıcısı olarak sahne almıştır. Kravatlı terörist Demirtaş’la boşuna kahvaltı planları yapmamışlar. Sayın Bahçeli’nin de belirttiği gibi, PKK’yı lanetlemek yerine Türkiye’yi isnat eden, hükümete fatura çıkaran menhus siyasi partilerin fitnenin beşinci kolu oldukları abartı veya afaki bir tespit değil, isabetli bir teşhistir.

SUSANLAR BU KANA ORTAKTIR

Gara’daki kahpelik dışarıdaki Türk ve Türkiye düşmanlarını da bir defa daha ele vermiştir. ABD daha ilk günden tarafını belli etmiştir. Yapılan açıklama terörün kendi mahsulleri olduğunun, kan ve gözyaşı üzerinden vahşi planlarını devam ettirmek istediklerinin ifşasıdır. Her ne kadar Türkiye’nin haklı ve yerinde tepkisi üzerine bazı düzeltmeler yapma ihtiyacı duymuş olsalar da ikiyüzlü, kaypak ve kalleş olduklarını gizleyememişlerdir. Avrupa ülkelerinin durumu da çok farklı değildir. Gara kahpeliğinin yüzde birini yaşasalar dünyayı ayağa kaldırır, ulaştıkları yerlerde taş üstünde taş bırakmazlar, ama sıra Türkiye’ye gelince sessiz kalmış ve kenara çekilmişlerdir. Susmak kabullenmektir. Susanlar bu kana ortak, bu kahpeliğe dayanaktırlar.

OK YAYDAN ÇIKTI

Bu tablo bize kesin olarak kendi işimizi kendimizin görmesi gerektiğini ve artık kaybedilecek zaman kalmadığını gösteriyor. Ok yaydan çıkmıştır. Gara aynı zamanda Türkiye’nin her şart altında ve her yerde operasyon yapabileceğini göstermiştir. Kanlı teröristler artık can korkusuna düşmüşlerdir. Hak ettiklerini bulmalarının zamanıdır. Bizimle olan olur, olmayan kendi bilir ve sonucuna da katlanır. Kandil ve Sincar ivedilikle dümdüz edilmeli ve buralardaki Karasürüngenler, kanlı katiller, elebaşlar bulundukları yerele gömülmelidir. Türk devletinin bu kudreti, bu imkanı vardır. Hükümetimizin bu kararlılıkta olduğunu da biliyoruz. Gereğinin yapılacağına kesin olarak inanıyoruz.

TERÖR BİTER OY HESABI KAPANIR

Terörün Türkiye’nin gündeminden tamamen çıkması, zilletin dengelerini de, ülkemiz üzerinde yapılan karanlık hesapları da bozacaktır. Kan ve terör üzerinden siyaset yapanların Türk milletinden gerekli cevabı alacakları muhakkaktır. “HDP legal parti, şu kadar milyon oy alıyor” diyerek Kandil ağzı ile konuşanlar da hiç merak etmesinler. Terör biterse, ortada ne terörün siyaseti kalır, ne de o oyların hesabı yapılır.