Tanıtımları dizi severlerle buluşan Kanunsuz Topraklar dizisi eylül ayında açılışı yapılacak. Kanunsuz Topraklar’ın birinci fragmanı yayımlanmıştı. Ayrıca Kanunsuz Topraklar dizisi yayın günü ve tarihi de merak ediliyor. Oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Kanunsuz Topraklar dizisi detayları haberimizde...

KANUNSUZ TOPRAKLAR OYUNCULARI 

Hazar Motan, Kaan Taşaner, Onay Kaya, Mine Şenhuy Teber, Ezgi Çelik, Onuryay Evrentan, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan,Derinsu Akkuş, Murat Daltaban, Serdem Paçal, Hakan Aydın, Arif Diren, Şekip Taşpınar, Soner Türker, Bora Sivri, Mustafa Dinç, Doğaç Gözüdeli, Umay Anadolu Kaboğlu, Mısra Tüfek, Rana Kayacan, Hür Can Davran, İhsan İlhan ve Ali Erkazan.

Kanunsuz Topraklar

KANUNSUZ TOPRAKLAR KONUSU 

1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut, kardeşleri ve anne-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklifi vardır.

Malik Bey’in kızı Gülfem hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüştür. Gülfem; ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut’a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik Bey ise kızı Gülfem’i, Ali Gelik adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir…

KANUNSUZ TOPRAKLAR NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Kanunsuz Topraklar dizisi maden ocaklarında geçtiği için dizinin çekimleri Zonguldak'ta ve çeşitli semtlerinden gerçekleştirilecek. Dizinin çekimleri İstanbul'da da yapılacak.

Editör: Haber Merkezi