Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, senaryosunu Umur Bugay'ın kaleme aldığı Kapıcılar Kralı filmi bu akşam saat 20.00'de Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Kapıcılar Kralı filmi, 14. Antalya Film Festivali'nde "En İyi 2. Film" ödülünü alırken. Zeki Ökten "En Başarılı Yönetmen", Kemal Sunal'da "En Başarılı Erkek Oyuncu" ödüllerini kazanmıştı.

 KAPICILAR KRALI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kapıcı Seyit'in başına gelenleri ele alan filmin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Sevil Üstekin, Bilge Zobu, Can Kolukısa, Güner Sümer, Şevket Altuğ, Feridun Çölgeçen, Özcan Özgür, Mine Zeren, Yüksel Gözen, Ekrem Dümer, Hikmet Gül, Güler Ökten, Fatoş Tez, Gülten Ceylan gibi isimler yer alıyor.

KAPICILAR KRALI FİLMİNİN KONUSU NE?

Film, bir kapıcının apartman sakinleriyle yaşadıklarını anlatmaktadır. Seyyit, ailesiyle birlikte bir apartmanda kapıcılık yapmaktadır. Seyyit bütün gün apartmandakilerin ihtiyaçları için koşturur. Bu koşuşturma sırasında apartman sakinlerinin sırlarını öğrenir ve bunları kendi menfaati için kullanır. Eski apartman yöneticisi Fehmi ile arası iyi olan Seyyit, Fehmi’nin yerine emekli Albay Zafer seçilince zor durumda kalır. Bu arada apartmana kiracı olarak gelen bir çiftin amacı yaşlı ve zengin Übeyit’i soymaktır. Evin anahtarına ihtiyacı olan hırsızlar bu işi gerçekleştirmek için Seyyit’i kandırmaya karar verirler.

KAPICILAR KRALI FİLMİNİN NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Kapıcılar Kralı izleyenleri güldürmeye devam ediyor.

1976 yılı yapımı olan Kapıcılar Kralı, bir kez daha televizyonda izleyici karşısına çıkıyor..

Kemal Sunal'ın baş rolünde olduğu film Beyoğlu Cihangir'de çekilmiştir.

 

 

Editör: Haber Merkezi