Bu hafta seozn finalini yapan Kardeş Çocukları, nefes kesici sahneleriyle  izleyicisine unutulmaz dakikalar yaşattı. 17. son bölümüyle ekranlara gelen Kardeş Çocukları, 26 Mayıs akşamı Star TV ekranlarındaydı. Heyecanın ve gerilimin bir an bile düşmediği bölümde, olaylar birbiri ardına gelişti. Umay, Savaş'ı Hayat'tan uzak durması konusunda uyarmasına rağmen, Savaş, akşam eve geldi ve kızlarla tanıştı. Bunu gören Umay çok sinirlenirken, Savaş'ı bir daha o evde istemediğini Hayat'a söyledi. Bu olay Umay için yeni bir sürecin başlangıcı oldu. Kurduğu planlar daha ilk adımda bozulmaya başlayan Umay, Ümran'ı kontrol edebilmek için yeni planlara girişirken, Ümran'ın hiç kimsenin tahmin edemediği bazı hamleleri vardı. İşte, Kardeş Çocukları 17. son bölüm hakkında merak edilenler.

Kardeş Çocukları 17. son bölümde neler yaşandı?

Savaş’ı gören Ümran, yine Umay’ın oyununa geldiğini anlar deliye döner. Yıldırım’ı uyarmak ve gerçekleri görmesini sağlamak için çalışan Ümran, Yıldırım'dan hiç beklemediği bir tepki alır.

Umay’ın planı Hayat’ın da olaya katılmasıyla birlikte tamamen dizginden çıkar. Umay’ın tüm uyarılarına rağmen Savaş’ın, Hayat’la tanışması, Umay için de beklenmedik olaylar zincirini başlatır.

Kurduğu planlar daha ilk adımda bozulmaya başlayan Umay, Ümran'ı kontrol edebilmek için yeni planlara girişirken, Ümran'ın hiç kimsenin tahmin edemediği bazı hamleleri vardı.

Ümranve Umay  arasındaki güç dengeleri değişirken, defalarca aldığı yenilgiler sonucunda Reşat, bu sefer yarım bıraktığı için tamamlamakta kararlıdır.

İçinde bulunduğu tehlikeden habersiz olan Umay, kurduğu planların ortaya çıkmaması için   hiç olmadığı kadar ileri gider, Ümran ise artık planı devam ettirmemeye kararlıdır.

Kardeş Çocukları 16. bölümde neler olmuştu?

Umay, Yıldırım tarafından köşeye sıkıştırıldı ve kurtulmak için yeni bir plan daha kurdu. Ancak bu arada Hayat, annesine gelen garip mektupların peşine düşünce, attığı düşüncesiz adımlar yüzünden Yıldırım ve Ümran karşı karşıya geldi.Yıldırım, bir oğlu olduğuna inanmıştır ve tüm gücüyle, gelecek yeni ipuçlarını araştırmaktadır. Umay'ın planlarından haberi olmayan Ümran, gizemli mektupları takip etmektedir. Umay'ın yaptığı planlar, Karay'ların tüm zenginliğini ele geçirmek üzeredir. Ve her şey istediği gibi gitmektedir. Ancak, Reşat, kimsenin tahmin edemeyeceği bir plana sahiptir.Umay ve Reaş arasındaki görünmeyen düşmanlık gitgide ciddileşirken, Cansel'le hesaplaşmak isteyen Hayal'in büyük bedel ödemesi gerekir. Savaş, bir yandan Umay'ın planladığı acımasız oyunun bir parçası olurken, Yıldırm'ın hayatının merkezi haline gelir. 

 

Editör: Haber Merkezi