ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim 9. yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kardeşlerim bugünkü yeni bölümünde yine hüzünlü sahneler yer alıyor. Kardeşlerim fragmanı yayınlandığı an pek çok kişi merak etti. Cumartesi günleri ekrana gelen Kardeşlerim dizisinde neler yaşanacak? İşte detaylar...

KARDEŞLERİM CANLI İZLE

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hastaneye kaldırılan Orhan'ın durumu kritiktir. Kocasını kaybetme korkusuyla deliye dönen Şengül, olanların suçunu çocuklara atar ve onları evden kovar. Berk, gözaltına alınır. Çocuklar amcalarına bir şey olacak korkusu yaşarken bir de sokakta kalınca, çaresiz İstanbul'u terk etmeye karar verirler. Akif ise Berk'i kurtarmak için bir plan peşindedir. Kadir'i ikna edemeyeceğini bildiğinden Ömer ile görüşmeye karar verir. Ömer'in vereceği karar kardeşlerin kaderini etkileyecektir.

Kardeşlerim’in yıldızı Onur Seyit Yaran’ın röportajı rekor kırdı!

atv ekranlarının sevilen dizisi 'Kardeşlerim'de 'Doruk'u oynayan Onur Seyit Yaran'ın atv Dijital tarafından yapılan YouTube röportajı, 3 günde 950 bin kişiyi geçti!

3 GÜNDE REKOR İZLENME

Cumartesi akşamları atv'de ekranlara gelen 'Kardeşlerim' dizisinin sevilen oyuncusu Onur Seyit Yaran'ın geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan röportajı hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Yayına alındıktan kısa bir süre sonra yüzlerce yorum alan video, 3 gün içinde 958 bin izlenmeyi geçti.

Yaran dizide canlandırdığı 'Doruk Atakul' karakterini şöyle tanımlıyor: "Doruk özünde çok iyi birisi. Ama içinde bulunduğu durum başlarda onu biraz bir çıkmaza sürüklediği için ister istemez karşısındaki insanlara biraz sert ve kaba olabiliyor."

'DORUK OLMASAM AKİF'İ OYNAMAK İSTERDİM'

Yaran, "Doruk Atakul olmasaydın hangi karakter olmak isterdin?" sorusuna, Celil Nalçakan'ın canlandırdığı, dizide babası rolündeki 'Akif Atakul' olmak istediğini söyledi. Başarılı oyuncu, "Beni çok eğlendiren bir karakter. Aslında kötü gibi gözükse de çok eğlenceli, bence oynaması aşırı keyiflidir. Celil abi de zaten fazlasıyla hakkını verip eğleniyor ve en güzelini yansıtıyor" dedi.

KARDEŞLERİM KONUSU NEDİR?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

KARDEŞLERİM DİZİSİ OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Damlasu İkizoğlu (Melisa), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike), İrem Salman (Talya), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk).

KARDEŞLERİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yapımına NGM'nin imza attığı Kardeşlerim dizisi Fatih'te ve birçok farklı ilçede de çekiliyor.

Editör: Haber Merkezi