Kardeşlerim sezon finali tarihi ne zaman? Kardeşlerim dizisi sezon finali mi oluyor? diziseverler tarafından araştırılıyor. Hafta içi Cumartesi akşamları ATV ekranlarında yerini alan Kardeşlerim dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Diziler yaz ayının gelmesiyle sezon finali yaparken Kardeşlerim sezon finali tarihi ne zaman? Kardeşlerim dizisi sezon finali mi oluyor?  soruları çokca soruluyor. 

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM İZLE

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Asiye'ye kurulan tuzağın bedelini, bu sinsi plana karışan herkes öder. Sosyal medyaya düşen fotoğrafla Asiye bir de iftiraya uğrar. İşin aslını öğrenen Doruk ve Kadir, herkese bunun hesabını sorarlar. Tolga'yla iş birliği yapan Harika beklenmedik bir teklifle karşılaşır. Tolga, Harika'yı eve çağırır. Gelmeyi kabul etmeyince de Ömer'e kurduğu tuzağın kanıtı olan mesajlaşmaları göstererek şantaj yapar.

kardeşlerim izle

Akif'in yaptığı planlar sonucunda Suzan tüm mal varlığını kaybeder. Haciz konulup satışa çıkartılan malları Akif almıştır. Bunu öğrenen Suzan yüzleşmek için ofise gider. Akif ise satın aldığı ve artık ona ait olan evlerini boşaltmalarını ister.

Her şeyini kaybeden Suzan, Akif yüzünde beş parasız kalmıştır. Harika'nın Tolga ile mesajlaşmasının fotoğrafını çektiği halde bunu herkesten saklayan Oğulcan, Ömer'e yakalanır. Harika'nın seni seviyorum diye susturup andırdığı Oğulcan ile Ömer'in araları açılır. Ömer ise elinde kanıtı Suzan'ın kapısına dayanır. Harika'nın her şeyi itiraf ettiği mesajı gösterir. Elinde bavulları tam evi terk ederken bu gerçekle yüzleşen Suzan kendini tutamaz ve düştükleri durumu Ömer'e anlatır ve ondan özür diler. Doruk'a ise babasının yaptığı pis işleri anlatan bir mail gelir. Maili Asiyelerin evinde açan Doruk izlediği videoyu anlamaya çalışırken Kadir de görüntüleri görür. Video da Akif Atakul'un Kadirlerin ailesine yaptıklarının gerçekleri yer almaktadır. Doruk ne izlediğini anladı mı? Kadir video da ne olduğunu gördü mü? Tüm sorular ve daha fazlası "Kardeşlerim" in 17.bölümünde cevap bulacak.

KARDEŞLERİM SEZON FİNALİ TARİHİ NE ZAMAN?

Kardeşlerim dizisi 19 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak 18. bölümüyle sezona veda edecek. Bu sezonun en çok sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisi, eylül ayında yeni bölümleriyle macerasına devam edecek.

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesi.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un paylaştığı Kardeşlerim dizisinin genç oyuncuları daha çok dikkat çekiyor... Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Gözde Türker, Damla Su İkizoğlu gibi isimler son dönemin öne çıkan gençleri oldu.

Editör: Haber Merkezi