Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam yok mu, neden yok? sorusu internette araştırılıyor. Sebebi ise ATV yayın akışında Kardeşlerim yeni bölümünün görünmemesi oldu. Konusu ile sevilen dizi Kardeşlerim cumartesi günlerinin reyting rekorları kıran dizisi olmaya devam ediyor. Peki Kardeşlerim dizisi neden yok, Kardeşlerim dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

KARDEŞLERİM DİZİSİ BUGÜN YOK MU, NEDEN YOK?

Kardeşlerim dizisi bugünkü yılbaşı arası nedeniyle ekranlara gelmeyecek. Kardeşlerim dizisinin 35. yeni bölümü haftaya Cumartesi günü yayınlanması bekleniyor. Yılbaşından dolayı birçok dizi 1 haftalık ara vermiş durumda. Kardeşlerim dizisi yeni bölümünün 8 Ocak Cumartesi ekranlara gelmesi bekleniyor. 

Kardeşlerim 35

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Nebahat'in durumu, Eren ve Atakul ailelerini yeniden karşı karşıya getirirken, Tolga ile Cemile cephesinde önemli gelişmeler yaşanır.Okuldan sonra birlikte yeni bir işe girişen Ömer ve Mazlum, hiç beklenmedik bir durumun içine düşerlerken, Oğulcan'ı şoka uğratan çok sevindirici bir gelişme yaşanır.Asiye'nin çalışmaya gittiği evde ise Eren kardeşleri, kötü bir sürpriz beklemektedir.

ATV YAYIN AKIŞINDA BUGÜN NELER VAR?

10:00 İkinci Şans - Film
12:00 Destan
15:00 Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel Tekrar
19:00 Ana Haber
20:00 Örümcek Adam: Evden Uzakta
22:40 Çakallarla Dans

Editör: Haber Merkezi