Karnaval için kente gelen binlerce ziyaretçinin akınına uğrayan alanda, karnavala önemli destek sağlayan Sarıçam Belediyesi standı, ziyaretçilerinden tam not aldı.

Soğuk ve sıcak ikramların yapıldığı stantta karnaval temalı magnetler ziyaretçilere dağıtıldı.

Her geçen yıl artan bir ilginin olduğu karnavalın bu yıl rekor denilecek bir katılımla gerçekleştirildiğini belirten Sarıçam Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, ilki 2013 yılında yapılan festivalin, geride kalan dokuz yıldaki tanıtım değerinin bugün yaklaşık 49 milyon dolar olduğuna dikkat çekti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın Belediye Başkanları toplantısı için Antalya’da bulunmasından dolayı karnavala katılamadığı belirten Gedik, festival alanında kurdukları stantla Sarıçam Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil ettiklerini kaydetti.

Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü ve vatandaşların ziyaret ettiği stantta gelen ziyaretçilere portakal suyu, çay ve karnaval temalı magnet dağıtıldığını kaydeden Gedik, yapılan müzik yayınları ile ziyaretçilerin gönüllerince eğlendiğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi