Yüzbinlerce ziyaretçinin akın ettiği Adana Portakal Çiçeği Karnavalında, Toros Kadın Kooperatifi ortaklarının kendi ürettikleri turunç reçeli, marmelatlar, bal, polen, sebzeli eriştesi, zeytinyağı, turunç ekşisi, elma sirkesi, alıç sirkesi, kurutulmuş sebzeleri ve sıkma börek çeşitleri ile karnavala gelen ziyaretçilerin dikkatlerini üzerine çekti.

Zaman zaman yoğunluğun yaşandığı stantta vatandaşların yoğun ilgisi karşısında talepleri yerine getirmek için büyük çaba sarf eden kooperatif üyeleri, ürettikleri ürünlerin kalitesi ve lezzeti ile stantlarının karnavalda en çok ziyaret edilen stant olduğuna dikkat çekti.

KADINLAR FIRSAT VERİLİRSE BAŞARAMAYACAĞI İŞ YOKTUR

Toros Kadın Kooperatifi’nde ürettikleri ürünlerin, karnavala katılanlar tarafından yoğun ilgi gördüğüne dikkati çeken kooperatif başkanı Selime Talay, şunları söyledi “Biz Anadolu Türk kadınları olarak kooperatifimizde üretimimizde kaliteden ödün vermiyoruz. Bizler bu sayede kendi ayaklarımız üzerinde durabilmeyi öğrendik. Kadınların fırsat verilirse başaramayacağı bir işin olmadığını gösterdik. Ürünlerimizde asla ucuza kaçmıyor yüksek kar amacı da gütmüyoruz. Hem vatandaşlarımız memnun oluyor hem de biz memnun oluyoruz. Sıkmalarımızın, böreklerimizin ve diğer ürünlerimizin tadına bakanlar sonrasında tekrar gelip beğenilerini iletiyor ve tekrar alışveriş yapıyorlar. Ürünlerimizin lezzeti ile ilgili oldukça güzel geri dönüşler aldık. Buda bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Kooperatif olarak hep bir araştırma geliştirme içerisindeyiz. Desteklerini bizlerden esirgemeyen başta Adana Valimiz Dr. Süleyman Elban Bey’e, Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ Beye,  Ticaret İl Müdürümüz Sayın Adnan Ekiz Beye, Sarıçam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Sayın Şükrü Gedik Beye ve Kadın Kooperatifleri Birlik Başkanlığımıza ve Birlik Başkanımız Zeynep Kırılmış hanımefendiye şükranlarımızı sunuyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi