Kastamonuspor 1966 Kulübü, Kastamonu İl Özel İdaresi KHS, İstanbul Kastamonuspor, Taşköprüspor, Tosyaspor ve Yolspor ile pilot takım olma konusunda anlaşma sağladı.

Kastamonuspor 1966'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Kulübümüzün ve Kastamonumuzun daha da iyi yerlerde olması, Türk futbolunda isminin daha çok anılması için ilk adımlar atıldı.

İlimizi bölgesel amatör liginde temsil eden Kastamonu İl Özel İdaresi KHS, İstanbul’da Kastamonu ismini iyi bir şekilde temsil eden İstanbul Kastamonuspor ve Kastamonu amatör kümede yer alan Taşköprüspor, Tosyaspor ve Yolspor ile pilot takım olmaları için ön görüşmeler yapılarak gerekli mutabakatlar sağlandı.16 Haziran 2019 Pazar günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısından sonra oluşacak yeni yönetimimiz ile birlikte gerekli anlaşmalar bu kulüplerimiz ile imzalanacaktır. Kastamonulu ve Kastamonuspor patentli oyuncuların isimlerinin çoğalması gençlerimizin futbola ve spora olan merakını arttırmak, yeni yetenekler ve  isimler ile daha başarılı olmak için daha güçlü bir Kastamonuspor 1966 için birlik olduk geliyoruz..

Editör: Haber Merkezi