Pandeminin en net sıkıntısını ‘yanlışlıkla’ da olsa yaşayan Antalyaspor’u ağırladı, ilk hafta derbide Trabzonspor’u yenen Beşiktaş. Testlerdeki sıkıntıyı en derinden yaşayarak yeni günün ilk saatlerinde İstanbul’a gelebilen Güney ekibi, sanki yorulan, psikolojisi bozulan taraf değil gibi oynadı, ilk birkaç dakikanın sonrasında…

Kazanan takımı yalnızca sakatlanan Oğuzhan Özyakup’u değiştirerek başlayan Sergen Yalçın, kenarda olmasa da uzaktan, ‘istikrar’ işareti verdi. Amaç, kazanan takıma bir kez daha kazandırıp, inanç ve güveni artırmaktı. Kadroya geleceği vaat edilen orta saha ve santrfor gelene kadar böyle olsun istedi.

Rakibin üstün olduğu, tempoya sahip çıktığı dönemde, ‘daha iyisi gelene kadar en iyisi’ Larin, Necip Uysal’ın pasını gol yapınca oyun değişti. Öne geçen Beşiktaş, oyunun sahibi oldu.

İkinci yarıya umutlu başlayan konuk takım, ev sahibini zorladı. Eksiklik, yorgunluk konularını dert etmeden futbolunu oynamaya çabaladı. Beşiktaş’ın kaçırdıklarına takılmadan işini yapmayı sürdüren konuk takım, sahanın en genç futbolcusu ile geçen sezon kaldığı yerden devam ettiğini kanıtladı. Bu sonuç, Beşiktaş’ın ‘kazanmak için’ biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu gösterdi.