Kefaret dizisi bu akşam Fox Tv'de ekrana gelmedi. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un yer aldığı yapım, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlandı. Fox Tv'nin pazar yayın akışında görülmeyen Kefaret bu akşam neden yok? Kefaret yeni bölümü ne zaman, hangi gün?

KEFARET BU AKŞAM NEDEN YOK?

Kefaret bu akşam Fox Tv'de yayınlanmayacak. Yapım şirketi dizinin gününde değişiklik yaptığı için pazar akşamları Kefaret ekrana gelmeyecek.

Kefaret bu akşam neden yok?

KEFARET YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Kefaret dizisi 1 Temmuz'dan itibaren Perşembe akşamları saat 20:00'de Fox Tv'de olacak.

KEFARET 31. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep Sinan'ı affetmekte zorlanmaktadır. Nil'in trajik ölümü Sinan'ı büyük bir bunalıma sürükler. Fulya, Emre'den gizli zora düşmüş kadınlara yardım etmeye başlar.

Ahmet, Arzu'yu ararken yaralanır. Ahmet'i tedavi etme sırası Arzu'dadır. Meltem, Zeynep ve Alp'in arkasından intikam planları yapar. Münevver, Meltem'in yanında işe başlar. Ayşe Hanım demans hastası olduğunu ögrenir.

KEFARET DİZİSİ KONUSU

Bir kasabadaki lisede öğretmen olan, kocasıyla ve 2 çocuğuyla mutlu bir yaşamı olan Zeynep’in bu mutlu hayatı kızının kaybolmasıyla birlikte cehenneme döner. Zeynep sahip olduğu her şeyi kaybetmeye başlamışken, İstanbul’dan atanan genç komiser Sinan’ın sayesinde umudunu yitirmeyecektir. Kızını bulmak adına her şeyi yapan ancak bir sonuç elde edemeyen Zeynep, çılgınca bir karar alır ve sonrasında hiç ummadığı bir gerçek ile yüzleşir.

KEFARET DİZİSİ HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Dizi, Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabından uyarlamadır.

Editör: Haber Merkezi