CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TTB Başkanı Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve Kandil’deki teröristbaşı Mustafa Karasu’nun birbirine sahip çıkan, aynı atmosferi soluyan yaklaşımlarını görünce şu fıkra aklıma geldi.

Kel, kör ve topal üç arkadaş kaldırımda yürüyormuş. Yanlarından çok süratli bir araba geçmiş. Kel;
- Ay! Saçlarım uçtu, demiş. Kör;
- Durun plakayı alayım, demiş. Topal da demiş;
- Merak etmeyin arabanın arkasından koşuyorum.

Aralarındaki ilişki adeta kel, kör, topal ilişkisindeki bu trajedi gibidir.

          Teröristbaşı Mustafa Karasu, hem CHP’nin gözdesi TTB Başkanı Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya hem de dünyanın en büyük uyuşturucu üreticisi ve satıcısı olan terör örgütü PKK’nın bir üst düzey yöneticisi olarak, Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu üzerinden Türk devletini suçlayan iftiralarına sahip çıkmıştır.

          Terör örgütü PKK’nın yayın organında PKK’nın “Türk Ordusu kimyasal silah kullanıyor” iftirasına destek veren TTB Başkanı Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya "Şebnem Hoca'yı saygıyla selamlıyorum. Çok değerli bir insan. Türkiye toplumunun onurudur. Türkiye toplumunun halkını, Şebnem Hoca temsil ediyor. Tutumu çok çok değerlidir" şeklinde destek verirken…

          Türk devletini ve hükümetini “Türkiye'nin cari açığının uyuşturucu parasıyla kapatıldığı” iftirasıyla suçlayan Kemal Kılıçdaroğlu’na da “Kılıçdaroğlu arı kovanına çomak soktu. Bu gerçektir. Uyuşturucu parasıyla savaş giderlerini karşılıyorlar. Bütçe açıklarını, cari açıkları karşılıyorlar. Bu kadar tepkinin nedeni, bu yüzlerinin açığa çıkmasıdır. Evet Türkiye, uyuşturucu kaçakçılarının cirit attığı yer olmuştur. Bizzat devlet eliyle kaçakçılık yapılıyor. Biz bunu geçmişten biliyoruz. Göz yumuyorlardı, kaçakçıların kazandıklarının bir kısmını da kendilerine alıyorlardı” şeklinde destek vermiştir.

Teröristbaşı Mustafa Karasu “Ay! Saçlarım uçtu” diyen PKK’nın kelidir.

          Uluslararası tüm raporlarda dünyadaki en büyük uyuşturucu üreticisi ve satıcısı olarak bahsedilen PKK terör örgütünün bir yöneticisi Türkiye’yi suçluyor hem de referans aldığı kişi de Atatürk’ün miras bıraktığı CHP’nin başındaki kişi oluyor. Şu rezalete, şu pespaye hale bakar mısınız?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun düştüğü şu ihanet çukuruna itiraz eden bir tane CHP’li yok mudur?

          Beyin özürlü teröristbaşı Mustafa Karasu kendi yaptıkları uyuşturucu üretimi ve ticaretini Kemal Kılıçdaroğlu’na destek olsun diye Türkiye’ye yöneltiyor.

          Oysa bu alçak mağara faresinin beraber yaşadığı terörist yoldaşları Murat Karayılan, Ali Rıza Altun, Zübeyir Aydar, Cemil Bayık, Duran Kalkan, Remzi Kartal, Sabri Ok, Adem Uzun, Zeyneddin Geleri, Ömer Geleri, Çerkez Akbulut, Ömer Boztepe ABD ve AB’nin raporlarında "Özel Olarak Belirlenmiş Uyuşturucu Kaçakçısı" olarak sicil sahibidir. Avrupa uyuşturucu pazarının %80’ini terör örgütü PKK’nın yönettiği de bu raporlara girmişken, Mustafa Karasu-Kemal Kılıçdaroğlu kel, kör, topal üçgeninde birbirini bulmuştur.

          Defalarca ifade ettim, defalarca sordum. Türk devletini ve hükümetini uyuşturucu iftirasıyla suçlayan Kemal Kılıçdaroğlu niçin terör örgütü PKK’nın uyuşturucu trafiğine hiç yorum yapmıyor? Uyuşturucu trafiğine adı karışan HDP’lilerle niçin arasından su sızmıyor?

          Terör örgütü PKK’nın uyuşturucu üretme merkezi YGP/PYD kampları iken, Türk Ordusu’nun terör örgütü YPG/PYD’ye yönelik terör operasyonlarına niye hep engel olmaya çalışıyor?

İnsan düşünmeden edemiyor. PKK’nın uyuşturucu trafiğinden CHP’de mi pay alıyor acaba?

Uyuşturucu piyasasını yönlendirmek için cambaza bak mı oynuyorlar yoksa?

          Mustafa Karasu PKK’nın teröristbaşı, TTB Başkanı PKK’nın Şebnem hocası, PKK’nın her şeyine sahip çıkan Kemal Kılıçdaroğlu bu hikâye de PKK’nın neyi oluyor acaba?

          Kel, kör, topal; ihanet ittifakı bu… Vatansever, Atatürkçü CHP’li vatandaş sen de gel gör bu ittifakı. Atatürk’ün ruhuna bu kadar ızdırap verilmesine müsaade etme.