A Milli Futbol Takımında Hollanda yenilgisi sorası Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlüğüne Stefan Kuntz getirilmişti. Kenan Koçak, ise Kuntz'un yardımcısı oldu.  Almanya’da çeşitli takımları çalıştıran Kocak ile ilgili ayrıntılar merak konusu olsu. Vatadaşlar, Kenan Koçak nereli ve kaç yaşında olduğunu, hangi takımları çalıştırdığını soeguluyor.

"HAYATIMIN EN GURUR VERİCİ ANLARINDAN BİRİ..."

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz’un yardımcısı Kenan Koçak’ın sosyal medyada açıklamalarda bulundu.

Milli takımdaki yeni yapılanmanın bir parçası olduğunu ifade eden Koçak, "Bugün hayatımın en gurur verici anlarından birini yaşayarak A Milli Takımı'nın teknik heyetinde görev yapmak üzere yeni yapılanmanın bir parçası oldum. Türkiye'de başlayıp, Almanya'da devam eden hayat yolculuğumda karşıma birçok dönüm noktası çıktı. Hepsi içlerinde büyük sorumluluklar barındırdı. Ay-yıldızlı formanın ağırlığı ve getirdiği sorumlulukların bilinciyle elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

KENAN KOÇAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

Almanya'da Mannheim, Sandhausen ve Hannover'i çalıştıran, haziran ayından bu yana boşta olan 40 yaşındaki teknik adam, Kuntz'un yeni yardımcısı oldu.

Kenan Koçak'la 2024 Eylül ayına kadar sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Son olarak Hannover'i çalıştıran Kenan Koçak, 57 maçta 1.39 puan ortalaması tutturdu.

5 Ocak 1981 tarihinde Kayseri'de doğan Kenan Koçak, 2000-2007 yılları arasında profesyonel olarak futbol oynadı.

2009'da antrenörlük kariyerine başlayan Koçak, sırasıyla T. Mannheim, VfR Mannheim, Waldh. Mannheim, Sandhausen ve Hannover'de görev yaptı.


.

Editör: Haber Merkezi