Komedi ve duygusal türündeki Kezban Paris'te filmi bugün 360 TV'de izleyenlerin karşısına çıkıyor.  Filmin yönetmenliğni Orhan Aksoy üstlenirken, senaryosunu ise Ahmet Üstel kaleme aldı. Peki, Kezban Paris'te filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

KEZBAN PARİS'TE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Ayhan'ın ölüm döşeğinde olan dedesi, ölmeden önce torununun evlenmesini arzu eder. Ayhan'ın evliliğe pek yanaşmaması üzerine mirasını alabilmesi için evlenmesini şart koşar. Bunun üzerine yurt dışında olan sevgilisi Sevda'yı dedesi ile tanıştırmak ülkeye dönmesi için ikna etmeye çalışan Ayhan bir sonuç elde edemez. Sevgilisi ile dedesini tanıştırmayı kafasına koyan Ayhan, bir plan yapar ve evdeki hizmetçileri olan Kezban'ı sevgilsi olarak tanıtmaya karar verir. Ancak işler Ayhan'ın planladığı gibi gitmeyecektir.

kezban

Filmde Kezban'la zengin bir aile çocuğunun duygusal güldürüsü anlatılır.

Kezban köyden şehre gelir, hor görülür, dalga geçilir. fakat zengin bi amca kezbanın ellerinden tutar onu paris'e hanımefendi olsun diye gönderir. sora da küçük bey önceden sümsük bulduğu kezban'a aşık olur, peşinden koşar...

 

KEZBAN PARİS'TE FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Hülya Koçyiğit
İzzet Günay
Oya Peri
Hulusi Kentmen
Diclehan Baban
Nevzat Okçugil
İsmail Hakkı Şen
Ayşin Atav

Kayhan Yıldızoğlu

Cevat Kurtuluş

Nermin Özses

Osman Alyanak 

KEZBAN PARİS'TE FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

Kezban Paris'te filminin bazı çekimleri Bolu'da, bazı sahneleri İstanbul'da son bölülmleri ise Fransa'nın başkenti Paris'te çekimmiştir.

kezban

Editör: Haber Merkezi