Güzel Mersinimiz Chp-Hdp ittifakına mahkum olmuşsa bunun en büyük sorumlusu sensin?

MHP’li Kılavuz şu ifadelerle Kocamaz’a tepki gösterdi:
“Burhanettin Kocamaz!!! Bugün Mersin’i Chpli bir belediye yönetiyorsa ve Güzel Mersinimiz Chp-Hdp ittifakına mahkum olmuşsa bunun en büyük sorumlusu sensin? Şimdi hangi yüzle benimle mahkemede karşılaşmayı düşünüyorsun? Bugün Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ülkü Ocaklarını diline dolayabiliyorsa “Ülkü Ocakları, Türkü Ocakları” gibi hadsiz ve hayasız açıklamalarda bulunabiliyorsa bunun da yegane sorumlusu sensin? Şimdi hangi anlayışla benimle karşı karşıya gelmekten bahsedebiliyorsun?
 
Başbuğumuza, Liderimize, Davamıza ve Şehitlerimize İhanet Eden Kara Bir Leke Olarak Anılacaksın

Mersin’de belediye çalışanları işinden oluyorsa, insanlar vatanını ve milletini sevdiği için ekmeğinden mahrum bırakılıyorsa; Ülkücü olmak, MHP’li olmak suç olarak telakki ediliyorsa bunun en büyük suçlularında biri de sensin. Şimdi nasıl bu denli izansızca konuşabiliyorsun? Sen ebediyen Başbuğumuza, Liderimize, davamıza ve şehitlerimize ihanet eden kara bir leke olarak anılacak; şahsi hırsları uğruna davasını satan bir menfaatperest olarak hatırlanacaksın. Ve en sonunda da adı anılmayan, varlığı dahi hatırlanmayan biri olarak yok olup gideceksin.
 
Senin gibi birinden artık ülkücü olmaz!

Bak Burhanettin Kocamaz! Kavakta nar olmaz, kötülerde ar olmaz. Senin gibi birinden de ülkücü olmaz! Senin hakkımda dava açman benim için şeref nişanesidir. Tarih, hukuk ve milli vicdan önünde de suçlu bellidir. Tüm dava şehitlerimizin iki eli yakandadır. Asıl hesaplaşacağımız yer de mahkeme-i kübradır!..
Ben de ülkücüler ve Türk milliyetçileri adına senden davacıyım. İki elim iki cihanda da yakanda olacaktır!.  Bak Burhanettin Kocamaz! Ülkücü Hareket hiçbir zaman alacaklı kalmamıştır. Sen bu yaptığın ihanetin bedelini de er ya da geç ödeyeceksin. Halep oradaysa arşın burada!..

Editör: Haber Merkezi