CUMHURBAŞKANI Erdoğan, Trabzon’da yaptığı konuşmada “Bu aziz şehrin (İstanbul) bölücü örgütün destekçilerine peşkeş çekilmesine mani olacağız.” cümlesini kurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu buna cevap olarak, “O hiç meraklanmasın biz sadece İstanbul’u değil, tüm Türkiye’yi de teröre teslim etmeyeceğiz” cümleleriyle cevap verdi. Kemal Kılıçdaroğlu bu cümleleri kurarken bir yanında terör örgütü PKK’nın kurucusu Sakine Cansız’a büyük hayranlık duyan ve onun öldürülmesine ağıtlar yakan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu vardı. Diğer yanında ise bölücülükten onanmış cezasını yatan, hendek, çukur, Kobani olaylarında askerlerimizin, polislerimizin şehit edilmesinde, sivil vatandaşlarımızın öldürülmesinde başrol sahibi terörist Demirtaş’a her fırsatta övgüler dizen, CHP’den çok, terör yaltakçısı HDP’yi öven İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu cevabı vermeden bir gün önce de terör örgütü PKK’nın çizgisine hizmet etme misyonu olan HDP Eş başkanı Sezai Temelli ile CHP Genel Merkezi’nde buluşmuştu. HDP’nin tüm organları açıkça terör örgütü PKK’ya hizmet ederken, CHP, HDP için hâlâ “Yasal parti” kılıfını kullanıyor. HDP’nin yasallığı da, geçen gün sosyal medya hesabımdan yaptığım “HDP’nin yasallığı, aynı ‘Nesli Tükenmiş Hayvanlar Derneği’ vb. gibi dernekler kurmak için valiliğe, emniyete başvurup, onayı alıp, daha sonra binasında kumar oynatan, fuhuş yaptıranlara benzemektedir. Kağıt üzerindeki yasallık ne, bunların yasa dışı-bölücü PKK’lı yaratıklara hizmeti ne?” tespitime tam olarak uymuyor mu?

HDP’nin ve HDP Eş başkanı Sezai Temelli’nin, terör örgütü PKK’ya hizmet etmediğini söyleyecek bir tane akıl sahibi var mıdır? CHP’yi, PKK’nın siyasi temsilcisi haline getirmiş Kemal Kılıçdaroğlu o halde “Türkiye’yi de teröre teslim etmeyeceğiz” nutuklarını atarak kimi kandırdığını sanıyor? Kemal Kılıçdaroğlu son beş yıldır CHP’yi PKK’nın çizgisine uyumlu HDP ile tek vücut haline getirmiştir.

Kemal Kılıçdaroğlu Türk milletiyle “Türkiye’yi de teröre teslim etmeyeceğiz” diye dalga geçerken, sağındaki ve solundaki PKK’lı Sakine Cansız, Selahattin Demirtaş aşığı CHP’li yöneticilere baksaydı. Gerçi onlara bile bakmasına gerek yok, sadece kendi eylem ve söylemlerine bakmış olsaydı yeterdi. Kemal Kılıçdaroğlu hangi masalı anlatırsa anlatsın, PKK HDP demek, HDP PKK demektir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yönettiği CHP; PKK ve HDP’ye alan açan, hayat öpücüğü veren bir partidir. PKK ve HDP’ye dokunulduğunda ilk ses CHP’den geliyorsa tespitimizde ne kadar haklı olduğumuzu görüyor ve anlıyoruz.

PKK’ya yardım ve yataklık eden HDP’li belediyelere atanan kayyum sonrası ortada en fazla ses çıkaran kişiler, CHP’nin üst düzey yöneticileridir. CHP milletvekilleri, kayyum atanan illere adeta turne düzenliyorlar. CHP’den cumhurbaşkanı adayı olmuş Muharrem İnce bile HDP’li belediye başkanlarına sahip çıkmak için Mardin’de geziyor. Muharrem İnce, Mardin’de “Hukuka, ahlaka, vicdana sığmayan işler karşısında tepki göstermek, insanların hakkıdır” demiş… Görevden alınan HDP’li belediye başkanları teröristler için anma törenine katılıyorsa, teröristlerin cenazesine katılıyorsa, şehit askerin, polisin, vatandaşlarımızın insan hakları yok mu Muharrem İnce?

Demokrasinin verdiği imkânları terör örgütü PKK’ya peşkeş çekenlere sahip çıkmak, CHP’nin siyaset anlayışı olmuştur. Ne Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce’den, ne Muharrem İnce’nin Canan Kaftancıoğlu’ndan, ne de Canan Kaftancıoğlu’nun Ekrem İmamoğlu’ndan hiçbir farkı yoktur. Hepsi HDP aşığı, hepsi PKK’lı Demirtaş sevdalısı olmuşlardır. Bu aşk ve sevdaları PKK’ya desteğe dönüşmektedir.

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin siyasi genetiğini tamamen bozmuştur. CHP’nin vücuduna HDP hormonu kata kata, partilerini PKK’nın siyasi dayanağı haline getirmişlerdir.

CHP varken, artık HDP’ye ihtiyaç yoktur. PKK’lı Selahattin Demirtaş varken, artık Kemal Kılıçdaroğlu’na da ihtiyaç yoktur. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’yi PKK’nın yörüngesine sokarak misyonunu tamamlamıştır. CHP’yi artık Canan Kaftancıoğlu’na bırakmalı, PKK’lı Selahattin Demirtaş’ı da CHP’nin manevi genel başkanı yaparak köşesine çekilmelidir.

Mail: [email protected]
Twitter: Yildiraycicek9
Instagram: yildiraycicek1944