Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Bu Kemal Kılıçdaroğlu CHP’de ne karakter bıraktı, ne kalite, ne güven ne de bir umut… Hangi olaya el atarsa eline yüzüne bulaştırıyor. Üstelik çok da pişkin... Her rezil oluşundan sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranmaktadır. Değişik bir yüz derisi olduğu muhakkak.

Son rezil olduğu konu da Atatürk Havalimanı'yla ilgili projesi üzerinden yaşanan tartışmalar olmuştur. CHP ve kuyrukları, Atatürk Havalimanı'nın yerine “Millet Bahçesi” yapılma projesine tam şiddetle karşı çıkma hareketliliğine girişmişken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Haziran seçimleri öncesi bir televizyon programında "İktidarın vaadi millet bahçeleri, sizin yeşil vaatleriniz var mı?" sorusuna "Çok şükür Erdoğan'ın yeşili keşfetmesi beni çok mutlu etti. Yeşil alan kaldı mı ki millet bahçesi yapacaklar bilmiyorum. Atatürk Havalimanına millet bahçesi yapmayı düşünüyor. Bizim telefonlarımızı dinledikleri için, oraya ne yapacağımızı öğrenip, kalkıp böyle bir açıklama yapıyorlar. Orasının planlarını dahi yaptık. Hangi kültür merkezlerini yapacağımızı, binaların şekli dâhil olmak üzere bütün bunların hepsi hazırlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız bunu açıklayacak” sözlerinin ortaya çıkmasıyla CHP’liler ve kuyrukları gözüne far tutulmuş tavşana dönmüşlerdir.

Geçen akşam CNN Türk’te bu konu tartışılırken program sırasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu videosu izlettirildi. Ateşli bir şekilde Atatürk Havalimanı’nın “Millet Bahçesi” olmasına karşı çıkan program konuklarından CHP’li Bedri Baykam ve Bülent Yücetürk tarifini ettiğim gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldılar.

Kemal Kılıçdaroğlu da bu içine düştüğü traji-komik hâli "Türkiye’de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim. Bu değişmez, ben alışığım” açıklamasıyla bertaraf etmeye çalışmış…

Madem Atatürk havalimanını yeşil alan yapma projesi sana ait, madem projeler hazır, madem hükümet telefonlarını dinleyerek projeni arakladı. Şimdi ne diye Atatürk ismi üzerinden istismar yapıyorsunuz?

CHP’nin Atatürk ile alakası nedir ki, yine Atatürk maskeleriyle Atatürk havalimanını istismar ediyorsunuz?

CHP’nin bir numaralı Atatürk düşmanı Canan Kaftancıoğlu bile Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var. Doğa dostu kurumlar ve kişileri bekliyoruz" edebiyatları yapıyor. “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganını marjinal bulup, MLKP’nin kurucusu teröriste Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!” diyen ruh hastaları bunlar. Atatürk’e sözü varmış. Bak sen…

Sizin sözünüz olsa olsa teröristbaşı Öcalan’a, Demirtaş’a, Hasan Ocak’a olur. Yoksa CHP’liler, HDP’liler, İP’liler bu sefer de “Yeşil alan yapıyorsunuz” diye değişik bir Gezi mi planlıyorsunuz?

CHP’ye de fazla vurmaya gerek yok. Allah zaten Kemal Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu gibilerle CHP’yi büyük sınavdan geçiriyor.

CHP ve kuyrukları, ülke adına ne söylüyorsa tersi yapılırsa Türkiye’yi hem geliştirmiş hem de korumuş olacağız.

Köprüye karşılar, havalimanına karşılar, millet bahçesine karşılar, yerli otomobile karşılar, yerli SiHA’ya, İHA’ya karşılar… Türk milletine hizmet olacak her şeye karşılar, millet aleyhine olacak her şeyi de kucaklıyorlar. Klasik CHP zihniyeti işte…

Editör: Haber Merkezi