6+HDP masasının bünyesinde propaganda hizmeti sunan gazeteci Özlem Gürses, geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi tiyatrosunun gizemini bozan açıklamalarda bulundu.

Özlem Gürses “Bürokrasiden CHP’ye ve altılı masaya bilgi geliyor. Seçim ekonomisine geçti iktidar, kesenin ağzı açıldı. Bir takım kesimlere iyileştirici tedbirler alınmaya çalışıyor. İktidar bu adımları atmadan muhalefet önce öğreniyor” açıklamasını yaparak ve buna da KYK borçlarının faizlerinin silinmesi örneğini vermiş. Bu durumu muhalefetin önceden öğrendiğini ve Kılıçdaroğlu’nun bunun üzerine twit attığı söylemiş...

Aslında Özlem Gürses bu bilgiyle beraber, Kemal Kılıçdaroğlu’nun çapsızlığını bir kez daha tescillemiş... Proje üreten değil, çaşıtları aracılığıyla çaldıklarını pazarlayan durumuna düşürmüş...

Kemal Kılıçdaroğlu’nun çapı ve kapasitesi zaten üretmeye değil, yıkmaya elverişlidir.

“Bu şehir hastanelerini ben arkadaşlarım hepimiz eleştirdik. Yanlış yapıyorsunuz dedik” sözlerini tepkiler gelince “Şehir hastaneleri niçin yapıldı diye eleştirmedim”diye inkâr edenden ne bekliyorsunuz ki?

2001 yılında “Sabiha Gökçen Havalimanı’nı yapmaya ne gerek var? Uçak bile inmiyor.” diyen bir zekânın sahibidir. Aslında onun hakkında bu konuları konuşmak bile zaman kaybıdır.

Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde de “Bizler iktidara gelinceye kadar araba alımını öteleyin. Araba almayın. Geldiğimizde halkımızın en çok rağbet gösterdiği araç segmentlerinde ÖTV’yi çizeceğiz. ÖTV’yi de lüks araç alanlara uygulayacağız” twitini attı. Belli ki yine Özlem Gürses’in dediği ölçülerde ÖTV konusunda atılacak adımların kokusunu aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu ülkede Cumhurbaşkanı olacağını hayal etmek bile Türk milletinin zekâsına büyük hakaret olacağına ve CHP’nin iktidarı hayal olduğuna göre Kemal Kılıçdaroğlu’nun aklıyla bu ülkede hareket edilebilir mi?

Biliyorsunuz yerel seçimlerden önce Kemal Kılıçdaroğlu’nun beyin kadrosundan olan Özgür Özel “İnanamayacaksınız ama CHP’den her çiftçiye bedava traktör” vaadinde bulunmuştu. Bu vaat kendisine sorulduğunda ise “Çarpıcı olsun diye de öyle yazdık” demişti. CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun iz düşümü işte Özgür Özel’dir.

Bir parti her konuda bu kadar mı çapsız, bu kadar tutarsız olur?

Söz konusu CHP olunca oluyorlar işte...

Biliyorsunuz bunlar Türkiye’nin araba üretimine de karşılar. Hükümetin TOGG çalışmalarını başladığı günden bu yana sürekli aşağıladılar, dalga geçtiler. TOGG bugün yollarda test sürüşü yapıyor. Bunların Türkiye’ye faydası olan bir tane projeyi destekledikleri görülmemiştir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’de bu durumu bildiği için “Kılıçdaroğlu boyundan büyük, aklının yetmediği, hayalinde bile yapamayacağı sözler vermekten kesinlikle uzak durmalı, ayrıca otomobil satışlarını tezvirat konusu haline getirerek Türkiye ekonomisine suikast hevesinden pişmanlıkla dönmelidir.” Uyarısında bulunmuştur.

Türkiye’nin ekonomisi batsa Kılıçdaroğlu’nun umurunda olur mu? Çünkü kendisi Türkiye her manada sıkıntılar, problemler yaşarsa siyasi rant peşinde koşacağını defalarca göstermiştir.

Kemal Kılıçdaroğlu çaşıtları aracılığıyla 2023 seçimlerine kadar son tiyatrolarını oynasın. 2023 seçimleri sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’nun defteri hem Türkiye’de hem de CHP içinde kapanacaktır.

Editör: Haber Merkezi