Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Sahibi Soner Yalçın’ın son bir aydır sıklaştırdığı CHP’yi vatana, millete ve Atatürk’e ihanet etmekle suçladığı yazıların yer aldığı Oda TV’deki haberleri okurken “Kılıçdaroğlu’nun Ankara planı... AKP ve MHP’ye yeni hamle” başlıklı habere denk geldim.

Haberin içerik özeti şöyle: Kılıçdaroğlu önümüzdeki günlerde Ankara’da AK Parti ve MHP üyeliğinden istifa etmiş gruplarla görüşecek, Cumhur İttifakı’nın güçlü olduğu bölgeleri ziyaret edecek...

AK Parti yetkilileri kendi takibini yapacaktır. Ama ben MHP üyeliğinden istifa ettiği söylenen kişileri çok merak ettim. Bu kişiler MHP’den istifa ederken hangi gerekçeleri öne sürmüştür?

Zaten bu tek sorunun cevabını alırsak, Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşacak olanların karakter çözümünü rahat yaparız.

Günün 24 saati terörist Demirtaş’a özgürlük isteyen, kendi başta olmak üzere kadrosunu PKK’nın televizyonlarına çıkararak PKK propagandası yaptıran, PKK’nın siyasi kolu HDP ile referandum ve yerel seçim ittifakı yapan, Atatürk düşmanlarını CHP’ye dolduran, CHP içindeki İslam düşmanlıklarına yol veren, Anayasa’nın ilk dört maddesini değiştireceğini söyleyen, HDP ile yeni anayasa taslakları hazırlayan, sınır ötesi terörle mücadele operasyonlarına karşı çıkan, Barzani’nin sözde Kürdistan’ı kurmasının hakkı olduğunu söyleyen, YPG ve PYD’yi “vatansever oluşum” gören, Karabağ’ın işgalden kurtulmasına çamur atanları, ABD’den özgürlük ve demokrasi dilenenleri hâlâ partide başdanışman ve milletvekili olarak tutan, CHP’li belediyelerdeki vurgunlara, yolsuzluklara susan Kemal Kılıçdaroğlu ile eski MHP’li ve Ülkücü sıfatı kullanarak hangi şeref yoksunları, hangi karaktersizler oturacak onu merakla bekleyeceğiz.

AK Parti’nin geçmiş politikaları üzerinden bugünkü Cumhur İttifakı’nı eleştirip, CHP’nin Türk-İslam düşmanlıklarına, vurgunlarına, ahlaksızlıklarına susanların MHP’ye yönelttikleri her eleştiri alçaklıklarının numunesidir.

Bunların hassasiyetleri yalan, duyarlılıkları sahtedir. CHP’nin siyasi topraklarına solucan gibi sığınanlar sadece kendi ihanetlerini maskelediklerini sanan ahmaklardır. Hadi AKP’nin geçmişte yaptıklarına kızıyorsunuz diyelim, peki sizde nasıl bir şeref ve karakter var ki, CHP’nin bugünkü tüm ihanetlerine, rezilliklerine susuyorsunuz?

Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir adamla oturmayı mideniz nasıl kaldırıyor?

Attığı her adımı Türkiye’ye ihanet olan, PKK’lıları, etki ajanlarını, FETÖ’cüleri serbest bırakacağını her lafının arasında ifade eden, hainlere umut ışığı olan bu adamla nasıl bir ortak nokta buldunuz?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun programını bekleyip, o düşünce ve fikir namusu, şerefi olmayan kişiler kimlermiş hep beraber göreceğiz.

Kemal Kılıçdaroğlu sana da nasihatimiz: MHP ve AK Parti eskilerini toplamak yerine sürekli destek çıktığın, umut dağıttığın PKK’lıları, YPG’lileri, FETÖ’cüleri bir salonda toplayarak ihanetinize yol haritası hazırlayın. Böylelikle çok zaman kaybetmemiş olursun.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli dün seni şu sözlerle ne güzel tarif etti: Kılıçdaroğlu, sen aslında çift kişiliksin, birincisi karanlıkta uyanık, ikincisi de aydınlıkta gafilsin.

Editör: Haber Merkezi