Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumu ile ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Mercan Sönmez isimli genç yarışmacı izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Seyirciler, Kim Milyoner Olmak İster Mercan'ın hayatı ve biyografisini merak ediyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster Mercan kimdir? Kim Milyoner Olmak İster Mercan nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER MERCAN KİMDİR?

21 yaşındaki Mercan Sönmez yarışmaya Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden katıldı. Ailesinin maddi durumu yerinde olmadığı için hem okuyan hem de tarlada çalışan Mercan, vakit buldukça sudoku çözmeyi ve gazete okumayı seviyor. Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyan öğrenci Mercan'ın hikayesi seyircileri duygulandırdı.

Mercan'ın bu yarışmadaki amacı; geçim derdine düşen ve erken yaşta çalışmak zorunda kalan genç kızlara umut ışığı olmak.

Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Mercan Sönmez, yarışmaya Kahramanmaraş Elbistan’dan katılıyor.

Yaz aylarında çiftçilikle, kış aylarında ise hayvancılıkla ilgilenip ailesine destek olan Mercan Sönmez, yarışmada 125.000 TL'lik soruyu gördü. 

Mercan Sönmez, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından 60 bin liralık ödül kazandı.

Editör: Haber Merkezi