Ligin bitimine 9 hafta kalmış, zaten sıkıntılı bir takım almışsın, bu gereksiz arayışlar niye ? Geçen hafta Sinan Gümüş ve Osayi’yi bitirdin, bu hafta da İrfan Can Kahveci ve Pelkas’ı.

İşte bu olmadı Emre Belözoğlu.

Şampiyonluk yarışında bu hamlelerin, bu denemelerin yapılacağı zaman mı Allah aşkına ! Hastalıktan çıkmış, antrenman eksiği olan İrfan Can’a, sorumluluk yükleyip, ateşe atmak, hiç yakışmadı kariyerinin başlangıcına. Maçta o kadar çok eksileri vardı ki Fenerbahçe’nin, saymakla bitmez. Bir kere duran top dışında doğru dürüst pozisyonu yok, Sarı Lacivertli takımın.

Peki, kanatlara ne demeli. Nerede o Türkiye’nin sürekli çıkan, harika ortalar yapan oyurcuları Caner ve Gökhan ? İkisi de çakıldı, çıkmadı, çıkamadı. Milli maçların yıldızı Ozan Tufan nerede ? Hiç mi izlemezsin Milli takımda nasıl ve nerede oynadığını, nasıl hücuma yöneldiğini, nasıl uzaktan goller attığını ? Ve Samatta, daha ne kadar dayanılacak bu futbolcuya bilinmez. Thiam ve Cisse’ye bu kadar şans tanınsa, neler olur neler.

Şunu açıkça yazalım. Şampiyonluk yarışında oynanan bu oyun, takıma gönül verenleri hiç mutlu etmiyor. Denizlispor maçında “sıçrayan çekirge”, Malatyaspor maçında sıçrayamadı. Kalan haftalarda ne teknik ekip, ne de bu futbolcu grubu şampiyonluk için güven vermiyor. Kimse boşuna heveslenmesin ! Hedefe bu şekilde gidilmez.

.