Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Terör örgütü PKK’nın “Bizi kimyasal silahlarla öldürüyorlar” iftirası ve hormonlu ağıtına CHP, HDP, TTB ve bu bunların uzantıları dört elle sarılmıştı. 6’lı masanın hiçbir genel başkanı PKK’nın bu iftirasına sarılana tepki göstermedi. CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu bu iftiraya sarılıp yaydı. CHP’den ihraç edilmedi. 6’lı masanın her daim sahip çıktığı TTB’nin Başkanı PKK’nın bu iftirasına hem de PKK’nın televizyonunda sahip çıktı. 6’lı masanın hiçbir genel başkanı tepki göstermedi. CHP’nin sembol ismi Canan Kaftancıoğlu ne dedi biliyor musunuz? :

“Öğrencisi olmaktan gurur duyduğum Şebnem hocayı susturamayacaksınız”

Çünkü bu iftirayı atan da kendilerinden, bu iftirayı yayan da kendilerinden… O yüzden hepsi birbirine sahip çıkıyor. CHP sözcüsü Faik Öztrak PKK’nın propagandacısı Sezgin Tanrıkulu’na “Ulu orta konuşulmaz” tepkisi gösteriyor. Aklınca hamamın namusunu kurtardığını sanıyor. Atatürk’ün partisinin sembol ismi Canan Kaftancıoğlu ve Sezgin Tanrıkulu olmuş şu rezalete bakar mısınız?

PKK’nın iftirası karşısında, 6’lı masanın ihanet duruşu söylemleriyle yine deşifre olmuştur.

Türk ordusu zaten PKK’yı temizlemek için kimyasal silahı olmadan köklü temizliğini yapıyor. PKK aklınca ölümlerden ölüm beğeniyor herhalde? Yasadışı bir terör örgütü “Bizi yasal silahlarla öldürün” diyor.

Yanlış anlaşılmasın terör örgütü PKK “TSK sivillere kimyasal silahlarla saldırıyor” iftirasını değil, “Bize kimyasal silahlarla saldırıyor” iftirası atıyor. Yasadışı terör örgütü PKK’ya atom bombası atsalar kime ne ki? Ama Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde ne varsa o silahlarla mücadelesini yapmaktadır. Son 6 yılda Kandil’in 100’e yakın üst düzey yöneticisi öldürülmüş ve Türkiye, Irak, Suriye üzerinde toplamda 36 bin terörist öldürülmüş… Kimyasal silaha gerek var mı?

Terör örgütü PKK elbette kara propaganda yapacak. Elbette iftira atacak. Çünkü köşeye sıkışan, çözülen, tükenen onlar olduğu için her yolu deniyorlar. İt itliğini, puşt puştluğunu elbette yapacak. Ama “Atatürk’ün partisiyiz, milliyetçi partiyiz” diyenler PKK’nın kara propagandasına nasıl sahip çıkıyor? Sahip çıkanlar karşısında nasıl susuyorlar? Çünkü Atatürkçülükleri de sahte, milliyetçilikleri de sahte… Yok, eğer sahte değil diyorlarsa buyursunlar Sezgin Tanrıkulu’nu, Canan Kaftancıoğlu’nu CHP’den ihraç etsinler. PKK’nın propagandacısı TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya hepsi tavrını göstersin. HD(P) KK’ya karşı gerçekçi tavır alsınlar. Mümkün mü bu? Asla bunu yapamazlar. Daha geçen gün HDP Eşbaşkanı Mithat Sancar “6’lı masanın elemanlarıyla görüşüyoruz” açıklaması yaptı.

Bu durumdaki 6’lı masa nasıl PKK’nın kara propagandalarına karşı tepki alsın ki? CHP Genel Merkezi ziyaretinde “Öcalan ve PKK konusunda CHP ile aramızda hiçbir sorun yok” diyen HDP Eşbaşkanı Mithat Sancar son noktayı zaten koymadı mı? CHP, HDP ve diğerleri PKK etrafında toplanmışken kimden ne bekliyoruz ki?

PKK’nın iftirasına sarılanları Türk milleti görmelidir.

Terörle mücadeleyi baltalamak için kara propaganda yapanları iyi not almalıdır.

Uzağa, sağa-sola bakmayın… 6’lı masaya bakın Türkiye’ye ihaneti her yönüyle görün…

Editör: Haber Merkezi