Kin filmi dizi severlerin karşısına çıktı. Netflix'de yayınlanan yapım hakkında birçok detay merak ediliyor. Kin filminde Başkomiser Harun cinayet işler ve kendi cinayetinin failini arar. Kin filmi konusu ve oyuncuları ile de ilgi çekmeyi başardı. Yılmaz Erdoğan'ın filmi Kin hakkında detaylar haberimizde...

KİN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Yeni çıkan film Kin'in konusu: Dürüstlük abidesi olarak bilinen Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler.

kin filmi

Ertesi sabah, bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin failini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem de kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker.

NETFLİX KİN FİLMİ OYUNCULARI

Kin filmi başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan ve Yılmaz Erdoğan yer almaktadır. Kin filmi oyuncuları ise: Duygu Sarışın, Yosi Mizrahi, Elif Gizem Aykul, Rüzgar Aksoy, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Enes Külahçı gibi isimler yer alıyor. 

kin filmi

KİN FİLMİ TÜRÜ NEDİR?

Dün izleyiciyle buluşan Kin filmi türü suç ve polisiye türündedir. Dizi platformu Netflix üzerinden izleyici ile buluşmuştur.

Editör: Haber Merkezi