Kırmızı Oda bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. TV 8'in sevilen dizisinin yeni fragmanında bir çok konunun işlendiği görülüyor. Bir çok karakter dizide dertlerini aynı anda anlatıyor. Kırmızı Oda yenii bölüm izle ekranı haberimizde. İzleyenleri ağlatan dizide neler yaşanacak? İşte detaylar...

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM İZLE

Kırmızı Oda'da geçen hafta neler yaşandı?

Nihal (Esra Ronabar), güzellik yarışmasına katılma kararıyla ailenin kurtarıcı rolünü üstlendiği ve aile üyelerinin kendisine nasıl umut bağladığını Doktor Hanım'la paylaşır. Zafer'in (Yiğit Özşener), babası Vahit (Uğur Yücel) hakkında anlattıkları Doktor Hanım'ı meraklandırır. Zafer, babasının kaldığı otelde yemeden içmeden kesildiğini öğrenince Doktor Hanım ile görüşmesini sağlar. Doktor Hanım, Vahit ile tanışır tanışmaz hastalığının ne olduğunu anlar ve tedavi olması için ikna etmeye çalışır. Sadi (Erkan Petekkaya) ise arkadaşlarıyla birlikte planladıkları kaça girişimleri başarısız olunca Abdullah ve adamlarının onlara yaptıklarını anlatır.

Kırmızı Oda konusu

“Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak!

KIRMIZI ODA OYUNCULARI

Doktor Hanım (Binnur Kaya): Psikiyatri kliniğinin sahibi.
Dr. Piraye Artun (Tülin Özen): Psikiyatrist. İki çocuğuna eşi vefat ettiği için tek başına bakıyor.
Prof. Dr. Deniz Saner (Burak Sevinç): Kliniğin duayeni. Tahta oymacılığı hobisi.
Dr. Ayşe Gölge (Meriç Aral): Çocuk psikiyatristi
Murat (Halit Özgür Sarı): Klinik müdürü.
Boncuk (Burcu Biricik)
Can (Feyyaz Şerifoğlu)
Gülçin Kültür Şahin
Sezin Bozacı
Baran Can Eraslan
Meliha (Evrim Alasya): Acili bir çocukluk geçiren, intihara teşebbüs eden ve kliğine gelen bir kadın.
Nesrin (Hande Doğandemir): Eşi Mehmet'ten şiddet görüyor.
Mehmet (Salih Bademci): Nesrin'in eşi.
Alya (Melisa Sözen)

Editör: Haber Merkezi