Kırmızı Oda dizisinin konusu ne oyuncuları diziseverlerin en çok araştırdığı konular arasında geliyor. Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerinden uyarlanan dizide, her bölümde yıldız konuk oyuncular yer alacak. Dizinin başrollerinde ise birbirinden usta oyuncular yer alıyor. İşte, Kırmızı Oda dizisi konusu oyuncuları ve tüm yayın bilgileri

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU

Yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek uyarlanan "Kırmızı Oda" dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ekrana geliyor. Kırmızı Oda'da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, mutluluk ve hüzünler izleyiciyi de bir noktada yakalayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; ekran başındakiler de kendileri ile muhasebeye oturacak.

OYUNCULARI

Binnur Kaya
Tülin Özen
Burak Sevinç
Meriç Aral
Halit Özgür Sarı
Gülçin Kültür Şahin
Sezin Bozacı
Baran Can Eraslan

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kırmızı Oda’nın ilk bölümünde farklı karakterlerin yaşam hikayeleri ekrana gelecek. İntihar girişiminde bulunan Meliha’nın yaşadıkları, eşinden şiddet gören Nesrin’in hayatının altüst olması ve hayatının en büyük sürprizi karşısında yaşadığı şok ile Salih’in hikayesi izleyenleri derinden etkileyecek.

İLK BÖLÜM KONUK OYUNCULARI

Evrim Alasya

Salih Bademci  

Hande Doğandemir

KIRMIZI ODA SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği ve senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümü 4 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de TV8 seyircisiyle buluşacak.

KIRMIZI ODA İLK FRAGMAN

KIRMIZI ODA SON TANITIM

 

 

Editör: Haber Merkezi