Ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinin bu hafta olup olmadığı araştırılıyor. Birçok yapım yılbaşı sebebiyle yayınlarına ara vermişken Kırmızı Oda yeni bölüm bugün var mı, yok mu? sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Kırmızı Oda ne zaman başlayacak, yeni bölüm bugün var mı, yok mu? İşte TV8 yayın akışı...

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Dizi TV8'in yayın akışında yer almadı. Kırmızı Oda'nın yeni bölümü bu hafta ekranlarda yer almayacak.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kırmızı Oda'nın yeni bölüm tarihi belli olmadı. Önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor. Kırmızı Oda'nın yeni bölümünün 14 Ocak Cuma akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

TV8 YAYIN AKIŞI NASIL? (7 OCAK)

11:15 MasterChef Türkiye
16:00 Zuhal Topal'la Yemekteyiz
20:00 MasterChef Türkiye
00:15 Emre Dorman İle Aklımdaki Sorular

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek uyarlanan "Kırmızı Oda" dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ekrana geliyor. Kırmızı Oda'da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, mutluluk ve hüzünler izleyiciyi de bir noktada yakalayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; ekran başındakiler de kendileri ile muhasebeye oturacak.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI

Binnur Kaya
Tülin Özen
Burak Sevinç
Meriç Aral
Halit Özgür Sarı
Gülçin Kültür Şahin
Sezin Bozacı
Baran Can Eraslan

 

Editör: Haber Merkezi