Kıvanç Baruönü'nün yazıp, yönettiği Kocan Kadar Konuş filmi televizyon ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Yıllar sonra lise aşkına kavuşan Efsun'un başından geçenlerin anlatıldığı Kocan Kadar Konuş filminin ne zaman ve nerede çekildiği merak ediliyor. İşte Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde yer aldığı projenin merak edilen ayrıntıları...

KOCAN KADAR KONUŞ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Şebnem Burcuoğlu'nun çok satan Kocan Kadar Konuş romanından uyarlanan film bu toprağın kadınlarının daha çocukken nasıl koca bulmaya programlandıklarını anlatıyor. Bu kadınların arasında 30 yaşındaki Efsun (Ezgi Mola) gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arar ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmez. Bu yüzden bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamıştır. Efsun'un kadınlığın kitabını yazmış İzmirli ailesi ise ona kadınlığı öğretmeye kararlıdır. Efsun da nihayet kendini Türk kızlarına emanet eder. Ailesi tepeden tırnağa yeniledikleri Efsun'u takdim etmeye hazırlanırken Efsun'un karşısına hiç unutamadığı, üstüne yenisini koyamadığı lise aşkı Sinan (Murat Yıldırım) çıkar.

KOCAN KADAR KONUŞ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kocan Kadar Konuş filminin oyuncu kadrosundan şu isimler yer alıyor:

Ezgi Mola,

Murat Yıldırım,

Nevra Serezli,

Gülenay Kalkan,

Ebru Cündübeyoğlu

Begün Öner,

Muhammet Uzuner,

Eda Ece,

Gül Arıcı,

Şebnem Dönmez,

Bora Akkaş,

Cem Kılıç

KOCAN KADAR KONUŞ FİLMİ NEREDE, NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

2015 yılında gösterime giren Kocan Kadar Konuş filmi, Bolu'nun Göynük ilçesinde çekilmiştir. Göynük ilçesi, 7 mahalle ve 66 köy barındırmaktadır. Bu ilçe, 'şeker fasulyesi', 'tokalı örtüleri' ve 'tahta oymacılık eserleri' ile ünlü bir ilçedir.

 

Editör: Haber Merkezi