"TÜRK VE BAYRAK DÜŞMANLARINA İNAT"

Yapılmışev basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Barış Pınarı Harekâtı; gerek bütün vatandaşlarımızın selamet, huzur ve güvenliği; gerekse başta Arap, Kürt ve Türkmenler olmak üzere Suriye vatandaşı kardeşlerimizin kendi topraklarında hürriyet, esenlik ve sükûn içinde hayat sürmesinin temini açısından büyük önem arz etmektedir. Harekât; Türkiye topraklarında PKK, Suriye'de PYD-YPG ve türevleri olarak faaliyet gösteren bölücü terör örgütüyle bir başka taşeron terör teşekkülü olan DEAŞ’ın emperyalist odakların güdümünde sürdürdükleri işgal, kıyım ve zulme son vermeyi hedeflemektedir.

Barış Pınarı Harekâtı; bin yıldır etle tırnak gibi kaynaşarak Türk toplumunun ayrılmaz bir parçası hâline gelen Kürt kökenli vatandaşlarımızın, bölücü terör örgütü PKK’nın tasallut ve zulmünden sonsuza kadar kurtarılması amacıyla aman vermeden sürdürülen terörle mücadelenin zirve safhalarından biridir. Meşruiyetini uluslararası hukuktan alan ve Türkiye'nin güney sınırlarının güvenliğini sağlamayı hedefleyen Barış Pınarı Harekatı’nın başarısı için, bütün gücümüzle Cumhurbaşkanı Sayın Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin yanındayız. Dualarımız, ilham ve kudretini ecdadından alan şanlı ordumuz ve kahraman Mehmetçiğimizin muvaffakiyet ve zaferi içindir.

Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünün sarsılmaz müdafi, egemenlik haklarımızın gönüllü bekçisi olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket, bin yılda karılan toplumsal hamurun mayasını bozmak üzere uzanan kirli elleri kırma kararlılığından bir an bile gaflete düşmeyecektir. Şanlı ordumuzun ve kahraman Mehmetçiğimizin, -tıpkı ecdadımızın uzak geçmişte ve yakın tarihte yazdığı sayısız destan gibi- görevini göz kamaştıran ve düşmanlarımızı kıskandıran bir kudretle yerine getireceğine şüphe yoktur. Malumunuz olduğu üzere Barış Pınarı hareketinin başlaması ile birlikte özellikle sosyal medya üzerinden karalama kampanyaları ile Barış Pınarı Harekatını ve ülkemizi itibarsızlaştırma çabası içinde olanlar var. Bizde Korkuteli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak yapılan bu karalama kampanyalarına ve Barış Pınarı Harekatına destek verme amacı ile “Her eve her iş yerine bayrak” kampanyası başlatıyoruz. Dünyanın hiçbir ülkesinde rengini şehit kanından almış bir bayrak yoktur. Ve bizler millet olarak en kutsalımız olan bayrağı hep baş tacımız yapmışızdır.

Kutlu bir amaç için başlatılmış olan Barış Pınarı Harekatına destek olduğumuzu göstermek için kutsal Türk Bayrağımızı tüm işyerlerinde özelliklede tüm evlerimizde dalgalanmasını canı gönülden istiyoruz. Milli hassasiyetleri çok yüksek olan Korkuteli halkıda bu çağrıya duyarsız kalmayacağına inanıyoruz. Tüm Türk ve bayrak düşmanlarına inat her evde her iş yerinde Şanlı Türk Bayrağı dalgalanmalı! Haydi Korkuteli şimdi yeri göğü Al yıldız bayraklarla süsleme vakti.

BAYRAK HEDİYE ETTİ

MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, basın toplantısının adından Kıbrıs Gazisi Osman Bölükbaşına Türk bayrağı hediye etti. Yapılmmışev, daha sonra ilçe merkezindeki dükkan ve iş yerlerini ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye etti ve bayrakları asmaları konusunda ricada bulundu.

Editör: Haber Merkezi