Koskoca Fenerbahçe bu sezon bir stoper bulamadı. Kimler oynamadı ki, Sarı Lacivertli takımda. Sadık, Jailson, Zanka, Serdar, Ozan, Gustavo, Falette. Doğru dürüst bir ikili bulamadı, gelen yaktı, giden yaktı.

Son iki haftadır o pozisyonda oynayan Ozan da görevini yerine getirdi, penaltı yaptırdı. Yani bir takım iki transfer döneminde nasıl bir ikili bulamaz, nasıl oraya takviye yapamaz, ya da nasıl genç takımdan bir oyuncu yetiştirmez, hayret ! Keşke teknik ekip dünün başarılı isimleri Ferdi ve Ömer Faruk ile birlikte, stoperde de bir gence şans verseydi. İşte bu stoper sorunu yüzünden çok büyük bir şansı kaçırdı, Fenerbahçe.

Galatasaray’ın kötü gittiği bir dönemde üste çıkma şansını elinin tersiyle itti. Aslında iyi oynadığı dönemlerde yenik duruma düştü, Sarı Lacivertliler. Başrolde yine Ozan vardı, tabi ki ! Fenerbahçe, Avrupa kupalarına katılma hakkını kazanır, ya da kazanmaz. Yönetim bir an önce yeni hocasını açıklamalı ve kadro çalışmalarına hemen başlamalı. Yoksa önümüzdeki sezon da hüsran olur.