Sezon başından beri takımlarının oynadığı oyundan memnun olmayan Trabzon taraftarı Akyazı’daki maçlara fazla ilgi göstermiyor. Ama dün son şampiyon maça, fırtına gibi başladı. Nitekim de Bakasetas, Trezeguet ve Hamsik organizasyonuyla hemen golü buldu. Buldu da, sonra Trabzon durdu.

Eminim ki taraftarlar: “Keşke gol olmasaydı da, takımımızın güzel oyununu daha uzun süre izleyebilseydik” demişlerdir. 15. dakikadan sonra sahada Sivasspor vardı. Uğurcan gününde olmasaydı, kale direkleri de Sivas’tan yana olsaydı Rıza Hoca’nın talebeleri ilk yarıyı önde bitirebilirlerdi.

Abdullah Avcı pek varlık gösteremeyen Umut Bozok’a 55 dakika sabredip, Abdülkadir Ömür hamlesi yaptı. Sahaya Abdullah Hoca’nın istediği enerji tam olarak gelmese de, bu değişiklikle Trabzonspor daha fazla atak yapan takım oldu. Bu defa da Sivasspor kalecisi Ali Vural gollere müsaade etmedi.

Maç genelinde gol pozisyonu çok gibi görünse de birkaç atak haricinde her iki takım da ağır çekim futbol oynadılar. Trabzonspor iyi oynamamasına rağmen, puan kazanma alışkanlığını sürdürdü. Taraftarlarına sıkıntı veren bu gidişat bakalım ne kadar daha devam edecek?

8 Mart mağdurlarından, bu sezonun formda ve bence en başarılı hakemi Abdülkadir Bitigen dün akşam da neredeyse hatasız bir maç yöneterek dönemin MHK’sine selam! gönderdi.