KPSS Alan Bilgisi soruları ve cevapları yayımlandı. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmanın hayalini kuranlar, KPSS alan bilgisi sınavlarına girecekler. 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavının Alan Bilgisi oturumları 7-8 Ağustos 2021 tarihlerinde uygulanacak. Sınava girecek olan tüm adaylar kaç net yaptıklarını görebilmek için sınav soru ve cevaplarının açıklanacağı tarihi araştırmaya başladılar. KPSS 2021 soru kitapçığı cevap anahtarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

KPSS A GRUBU CEVAP KAĞIDI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS A GRUBU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bu hafta sonu uygulanacak olan 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavının Alan Bilgisi oturumlarının sonuçları 16 Eylül'de açıklanacak.

KPSS

KPSS ALAN BİLGİSİ SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

07 - 08 Ağustos 2021 tarihlerinde uygulanan 2021-KPSS A Grubu Alan Bilgisi Testlerinin (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe ve İstatistik) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları (her test için % 10) yayımlandı.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 08 Ağustos 2021 tarihinde saat 14.40'tan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

KPSS ALAN BİLGİSİ SINAV TAKVİMİ

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum Cumartesi Sabah (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) sınavı 7 Ağustos 2021 tarihinde, saat 10.15'te yapılacak.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum Cumartesi Öğleden Sonra (Hukuk, İktisat, Maliye) sınavı, 7 Ağustos 2021 tarihinde saat 14.45'te yapılacak.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum Pazar Sabah (İşletme, Muhasebe, İstatistik) sınavı, 8 Ağustos 2021 tarihinde saat 10.15'te yapılacak.

 

Editör: Haber Merkezi