KPSS 2021 oturumları devam ediyor. Son olarak KPSS ÖABT sınavına giriş yapmak isteyen isteyen adaylar soru işaretlerini internette gidermeye çalışıyor. KPSS ÖABT sınav giriş belgesini online olarak kolayca almak mümkün. ÖABT sınav giriş belgesine haberimizden ulaşabilirsiniz. ÖABT sınavı ne zaman, hangi gün, saat kaçta? cevabı haberimizde...

KPSS ÖABT NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) oturumu 15 Ağustos'ta uygulanacak. ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınav Saati : 14.45'te gerçekleşecek.

KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA

KPSS ÖABT SINAV YERLERİ SORGULAMA 

15 Ağustos 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testine (2021-ÖABT) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

KPSS ÖABT

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 05 Ağustos 2021 tarihinde saat 14.00’ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS sınav sonuç tarihi ÖSYM'nin sınav takviminde belli oldu. Takvime göre KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınav sonuçları 16.09.2021 tarihinde ilan edilecek.

Editör: Haber Merkezi