Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir? Ayşegül Kartal kaç yaşında, evlimi? soruları son günlerde sıklıkla aranılan konular haline geldi. Daha önce de pek çok projede yer alan Kartal, Kuaförüm Sensin yarışmasıyla gündeme geldi. 1981 doğumlu Ayşegül Kartal, kısa zamanda TV izleyicileri tarafından büyük hayran kitlesine sahip oldu. İşte, Ayşegül Kartal hakkında merak edilenler ve biyografisi…

AYŞEGÜL KARTAL KİMDİR?

1981’de İstanbul’da dünyaya gelen Ayşegül Kartal, uzun yıllar makyöz olarak çalışmalarını sürdürdü. Çoğunlukla kendisine değil de karşısındaki kişiye makyaj uygulamaktan daha çok hoşlanan Ayşegül Kartal, Celebrity makyözüdür. Kariyerine reklam filmi çekimlerinde makyözlük yaparak adım atan Ayşegül Kartal, daha sonra birbirinden başarılı projelerde makyöz olarak çalıştı.

HANGİ PROJELERDE ÇALIŞTI?

Pulsar, Adını Feriha Koydum, Küçük Sırlar, Kaçak Gelinler ve Kiralık Aşk dizilerinde de çalışmalar yapan Ayşegül Kartal, özellikle makyajın temiz yapılmasına oldukça titiz bir yaklaşım sergilemiştir. 2019’da Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin adındaki yarışma programına katılan Kartal, yarışmada olmaktan ötürü çok mutluğu olduğunu ifade etmiştir.

EVLİ Mİ?

Ayşegül Kartal, 2016’da daha önce Yaprak Dökümü adındaki dizide canlandırdığı Şevket karakteri ile bilinen başarılı oyuncu Caner Kurtaran ile evlidir. Özellikle instagram hesabını aktif bir biçimde kullanan Ayşegül Kartal, 2019 yılından itibaren Instagram hesabındaki takipçi sayısı 100 bini aşmıştır.

 

Editör: Haber Merkezi