Türkgün | Kültür Sanat | Rus müzisyen Evgeny Grinko Bursa'da müzikseverlerle buluştu

Rus müzisyen Evgeny Grinko Bursa'da müzikseverlerle buluştu

Rus müzisyen Evgeny Grinko, Bursa'da verdiği konserde sevilen bestelerinin yanı sıra Aşık Veysel'in “Uzun İnce Bir Yoldayım” eserini de seslendirdi.

Rus müzisyen Evgeny Grinko, Bursa'da verdiği konserde sevilen bestelerinin yanı sıra Aşık Veysel'in “Uzun İnce Bir Yoldayım” eserini de seslendirdi.

KAYNAK: AA

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki konsere sanatseverler yoğun ilgi gösterirken Grinko'nun Türkiye turnesi farklı şehirlerde devam edecek.

Evgeny Grinko Bursa'da sahne aldı

Rus müzisyen Evgeny Grinko, Türkiye turnesi kapsamında Bursa'da müzikseverlerle buluştu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Aşık Veysel'in eserini seslendirdi

Kendi repertuvarından sevilen eserleri seslendiren Grinko, konserde Aşık Veysel'in “Uzun İnce Bir Yoldayım” eserine de yer verdi.

Sanatçı, eseri kendine özgü müzik tarzıyla yorumladı.

Minimalist piyano melodilerini folk ve klasik müzik ögeleriyle bir araya getiren Grinko, sevilen bestelerini Bursalı müzikseverlerin beğenisine sundu.

Türkiye turnesine devam edecek

Evgeny Grinko'nun İzmir'de başlayan Türkiye turnesi Bursa konserinin ardından farklı şehirlerde devam edecek.

Grinko, bugün Eskişehir'de, 2 Ekim'de Ankara'da, 4 ve 5 Ekim'de ise İstanbul'da sahne alacak.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...