Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Türk siyasetinde 2023 seçimleri için kulis hareketliliği çok yoğun…

Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı bir yıl önceden MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tavrıyla netleştiği için Cumhur İttifakı ayakları yere daha sağlam basan, daha rahat ve öz güveni olan taraf durumundadır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışlar vesilesiyle yapmış olduğu il programlarında büyük kalabalıklara hitap etmesi ve MHP’nin Manisa, Erzincan, Konya, Gaziantep, Amasya, İstanbul, Kayseri ve Ankara’da düzenlediği bölgesel istişare toplantılarının disiplinli kalabalıklarla gerçekleşmesi Cumhur İttifakı’nın güçlü ve diri olduğunun net manzarası olmuştur.

Pandemi süreci önlemlerinin kalkmasıyla birlikte, MHP ve Ülkü Ocakları’nın harekete geçtiği ve kalabalıklarla buluştuğu döneme şahit oluyoruz. Çok verimli geçen “Bölgesel İstişare Toplantılarının” ardından arka arkaya programlar tertip edilmiştir. Bunlardan birisi yarın Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan “Cumhuriyete Yüzyıllık Yemin Ülküye Ömürlük Sadakat” adı verilen Türk Gençliği Büyük Kurultayı’dır. On binlerce Türk genci yarın (9 Ekim 2021) Ankara’da buluşacak...

Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nın “2023 Lider Ülke Türkiye Yolunda Türk Gençliği Çalıştayı” ufuk açıcı ve önemli konu başlıklarıyla bu hafta içinde alanında uzman kişilerle gerçekleştirildi.

Türk Gençliği Büyük Kurultayı eğitim, kültür, spor, tarım ve daha birçok alanda bilimsel faaliyetlerle Türk gençliğine göreve geldiği günden bu yana vizyon sunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın hizmetlerini taçlandıracağı bir kurultay olacaktır.

Türk milliyetçiliğinin ve Ülkücü Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin de katılıp Türk gençliğine ülkü yolunda önemli mesajlar vereceği, dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmelerle ilgili önemli tespitler yapacağı bir kurultay olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü sanatçıların da marşları ve eserleriyle renk katacağı bu kurultay Türk gençliği için otağını açtı bekliyor. Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Türk Gençliği Büyük Kurultayı’ndan bir gün sonra da MHP’nin Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı birimi tarafından 10 Ekim tarihinde saat 11.00’de ATO Congresium’ da düzenleyeceği ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin de katılarak Türk kadını ve ülke meseleleri hakkında önemli mesajlar vereceği “Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayı” yapılacaktır.

Türk kadınlarını, kızlarını, analarımızı, bacılarımızı Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’da buluşturacak bu kurultay MHP’deki anlamlı hareketliliğe de büyük bir katkı sunacaktır. Türk gençleri, Türk kadınları Ülkü Ocakları ve MHP’nin kurultayları sizi bekliyor.

Editör: Haber Merkezi