Atv'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman yeni sezon için hazıklarına başladı. Ekrana geldiği günlerde reytigleri silip süpüren diziye yeni isimler katılacak. Büyük emekler sonucu zor şartlar altında çekilen Kuruluş Osman 3. sezon ne zaman başlayacağı sorgulanıyor. Sinema severleri Kuruluş Osman'a kimlerin katılacağını sorguluyor.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 8 Eylül ATV yayın akışın incelendiğinde saat 20:00'da İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi filmi yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN'IN YENİ OYUNCULARI KİMLER?

Osmanlı Devleti'nin kuruluş aşamasını anlatan Kuruluş Osman dizisine birçok isim katılacak.

Geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanan Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda seyirciyle buluşacak isimler şu şekilde:

Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Esen ve Ali Karaağaç.

Yıldıray Şahinler

Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna katılan oyuncuların hangi karakterlere hayat vereceği şimdiden merak konusu oldu..

KURULUŞ OSMAN'IN SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Uç bölgesinin kaderini belirleyecek savaş başlıyor!

Dukas ve ordusunun uç bölgesine gelişiyle kaçınılmaz hale gelen büyük savaş öncesinde Osman Bey, Türkmen beylerinin desteğini arkasına almıştır ve Selçuklu Sultanı Mesud'un söz verdiği gibi ordusuyla gelmesini beklemektedir. Diğer yanda Dukas ve Nikola, uç bölgesindeki Türk varlığını tümüyle bitireceğini düşündükleri büyük muharebe öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Bölge tekfularının askerlerinin Dukas'ın birliklerine katılması ile Bizans ordusu devasa boyutlara ulaşır. Büyük savaş öncesi Osman Bey, düşmanın mühimmat koluna yaptığı baskın ile dengeleri değiştirmeyi planlarken, Nikola'nın obadaki ajanı Zoe ise haince planını uygulamaya koyarak Malhun Hatun'u hedef alır. Büyük savaş günü gelip çattığında Konya'dan gelen bir haber tüm dengeleri değiştirecektir... Osman Bey, Malhun Hatun'dan beklediği müjdeyi alır ve hasretle beklediği evladını kucağına alarak büyük bir sevinç yaşar.

Editör: Haber Merkezi