ATV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman'da, Osman Bey, tüm uyarılara rağmen başına buyruk hareket eden Umur Bey'in boğazına hançeri dayıyor. Bunu yanı sıra Osman Bey, Malhun Hatun'la evlenme kararını yeniden gözden geçirecek mi? Kuruluş Osman 59. bölümü canlı izleme ayrıntıları merak ediliyor.

KURULUŞ OSMAN 59. BÖLÜM CANLI İZLE

Kuruluşosman

KURULUŞ OSMAN 59. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Osman Bey'in uyarılarına kulak asmadan Moğolların kampını basmaya giden Umur Bey ve alpleri, Nikola tarafından uyarılan Togay tarafından tuzağa düşürülür. Togay'ın komutanı Camuha da nökerleri ile birlikte savunmasız kalmış Umur Bey obasına baskın düzenler.

Osman Bey'in uyarılarına kulak asmadan Moğolların kampını basmaya giden Umur Bey ve alpleri, Nikola tarafından uyarılan Togay tarafından tuzağa düşürülür. Togay'ın komutanı Camuha da nökerleri ile birlikte savunmasız kalmış Umur Bey obasına baskın düzenler. Malhun Hatun ve bir avuç alp obayı savunmak için ölüm kalım mücadeledine girer.

Osman Bey ve Togay arasındaki anlaşmayaı bozmauı başaran Nikola'nın keyfine diyecek yoktur. Osman Bey ise yeni önlemler almaktadır.

Diğer taraftan başarız olan Umur Bey, büyük pişmanlık yaşar. Osman Bey ise Türkmenlerin istikbalini tehlikeye atan Umur Bey'den hesap sorar.

Osman Bey, tüm uyarılara rağmen başına buyruk hareket eden Umur Bey'in boğazına hançeri dayıyor. Bunu yanı sıra Osman Bey Malhun Hatun'la evlenme kararını yeniden gözden geçirecek mi?

Alp obayı savunmak için ölüm kalım mücadeledine girer. Osman Bey ve Togay arasındaki anlaşmayaı bozmauı başaran Nikola'nın keyfine diyecek yoktur. Osman Bey ise yeni önlemler almaktadır.

Diğer taraftan başarız olan Umur Bey, büyük pişmanlık yaşar. Osman Bey ise Türkmenlerin istikbalini tehlikeye atan Umur Bey'den hesap sorar. Osman Bey, tüm uyarılara rağmen başına buyruk hareket eden Umur Bey'in boğazına hançeri dayıyor.

Bunu yanı sıra Osman Bey Malhun Hatun'la evlenme kararını yeniden gözden geçirecek mi?

kuruluşosman

KURULUŞ OSMAN 58. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şeyh Edebalı'nın araya girerek Osman Bey ve Umur Bey ile arasındaki olası çatışmayı önlemesinin ardından, Umur Bey, Togay'a saldırmaktan vazgeçer.

Togay'ı tuzağa düşüremeyen Nikola ise Osman Bey ve Togay arasındaki barışı bozmak için harekete geçer.

Osman Bey, Göktuğ'u Togay'a elçi göndenderek anlaşmaya sadık kalacağını söyler.
Şeyh Edebalı, Amlhun Hatun ve Osman Bey'in evliliği için araya girer.

Editör: Haber Merkezi