ATV'nin uzun zamandır beklenen dizisi Kuruluş Osman bu akşam ilk bölümü ile ekranlara çıkmaya hazırlanıyor Kuruluş Osman dizisinde Mari karakteri dikkatleri çekti. Bu sebeple dizi severler Kuruluş Osman Mari kimdir, gerçekte kim? Kuruluş Osman Mari Şeyma Korkmaz oynadığı diziler nedir? araştırmasına başladılar. İşte Kuruluş Osman Mari karakteri hakkında detaylar... 

KURULUŞ OSMAN MARİ DİZİDE KİM?

Mari Kosses, Harmankaya Tekfuru'nun kardeşidir. 

KURULUŞ OSMAN MARİ GERÇEKTE KİMDİR?

Şeyma Korkmaz, 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de dünyaya geldi. 2000 yılında Çanakkale'ye yerleşti ve 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale'de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında fotomodellik yapmaya başladı. 2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurdu.

KURULUŞ OSMAN MARİ EVLİ Mİ?

Beni Affet adlı dizide tanıştığı Cüneyt Mete ile 1 Mayıs 2019 tarihinde evlendi.kuruluş osman mari

ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?

Korkmaz, 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi olan genç oyuncu, ilköğretim eğitimini Eskişehir'de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale'ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale'de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai SUDA ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

kuruluş osman mari

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle oyunculşuğa başladı. Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurdu. Beni Affet adlı dizide tanıştığı Cüneyt Mete ile 1 Mayıs 2019 tarihinde evlendi.

DİZİLERİ

Beni Affet (TV Dizisi) (Feride) 2012-2018

Hayata Beş Kala (TV Dizisi) (Yagmur)

Öyle ya da Böyle (Sinema) (Peri)

 

Editör: Haber Merkezi