Her Çarşamba akşamı izleyecisini ekran başına kilitlemeyi başaran Kuruluş Osman dizisinin adrenalin zirve yapacak. Osman Bey'in Geyhatu'ya esir düşmesinin ardından Selcan Ana ve diğer hatunlar Bizanslıların saldırısına uğrayacak.Didem Balçın'ın hayat verdiği Selcan Hatun karakterinin dizden ayrılacağı iddia edildi. Peki, Kuruluş Osman Selcan Hatun kimdir, ölecek mi? Didem Balçın diziden ayrıldı mı? İşte detaylar...

KURULUŞ OSMAN SELCAN HATUN ÖLECEK Mİ? DİDEM BALÇIN DİZİDEN AYRILDI MI?

Gündüz Bey, hatunları obadan sürgün etmeye karar verince; Bala Hatun, Malhun Hatun ve Selcan Ana, Osman Bey'in emanetini korumak için and içer.

Aya Nikola'nın emrine giren Julya, Selcan Ana'yı ağır yaralamıştır. Bunu gören Malhun Hatun ise "Anaaaa" diye bağırmaktadır. 

Selcan Hatun'un aldığı darbe sonrası öleceği ve diziye veda edeceği ileri sürüldü. Böylece Didem Balçın Kuruluş Osman dizisinden ayrılmış olacak.

 

DİDEM BALÇIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun'u canlandıran Didem Balçın, 18 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul’a gelerek çeşitli dizilerde sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. İlk olarak Levent Kırca Tiyatrosu’nun “Ateşin Düştüğü Yer” oyununda görev aldı. 2009 yılında Nergis Öztürk ile beraber kendi tiyatrosunu kurdu.Bunu Yapan İki Kişi isimli komedi oyunu ile Li̇ons En İyi̇ Komedi̇ Kadın Oyuncu ödülünü ortağı ile birlikte paylaştı. Daha sonraki yıllarda birçok tiyatro oyununda görev alan başarılı oyuncu, 2011 yılında ablası Özlem Kunduracı ile beraber Doda Sanat Eğitim Danışmanlık Yapım Şirketini kurdu.

Ayrıca babası TRT Radyosu’nda çalışmaktadır ve annesi Nur Balçın ise 1975 senesinde Japonya tarafından düzenlenen bir güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.

Editör: Haber Merkezi