Her hafta Çarşamba günleri izleyiciyle buluşan Kuruluş Osman’ın 7. bölümü bu hafta yayınlanmıyor. En son yayınlanan 6. bölümde Selcan Hatun’un obaya dönmesi ile farklı bir havaya bürünen Kuruluş Osman’ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusu turkgun.com’da…

KURULUŞ OSMAN'IN YENİ BÖLÜMÜ BU HAFTA NEDEN YOK?

Kuruluş Osman’ın 7. yeni bölümü yılbaşından dolayı yayınlanmadı. Bu hafta birçok dizi yılbaşı tatiline girdi. Bundan dolayı televizyon kanalları dizilerin yeni bölümünü yayınlamıyor. Bunlardan biri de Kuruluş Osman…. Dizinin 7. bölümünün haftaya yani 8 Ocak Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.

SELCAN OBAYA DÖNDÜ

En son yayınlanan bölümünde Selcan Hatun obaya dâhil olurken, bu olay bir kesimin yüzünü güldürdü, bir kesimi ise memnun etmedi. Kayı obası kadınlarının kilim dokuma ile ilgili daha hassas olmalarını talep eden, Selcan Hatun, Zöhre Hatunun keyfini bir hayli kaçırmıştı. Olaylar bu şekilde gelişirken, Osman Gazi, Selcan’a Bala Hatun’u kendisine istemesini söyledi.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Hastalığı sebebiyle Kayseri’de tedavi gören Ertuğrul Gazi obaya haber gönderdi. Obaya giden haberci de Ertuğrul Gazi’nin yokluğunda obada Dündar Bey’in söz sahibi olduğunu ve evlatlarının amcalarına biat etmeleri gerektiğini ifade etti.

Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Nurettin Sönmez, Saruhan Hünel, Eren Vurdem, Seda Yıldız, İsmail Hakkı Ürün, Ayşegül Günay Demir, Tuğrul Çetiner, Emre Basalak, Alma Terzic, Eren Hacısalihoğlu, Abdül Süsler, Özge Törer, Abidin Yerebakan, Aslıhan Karalar, Buse Arslan, Serhan Onat, Burak Sarımola, Açelya Özcan, Uğur Arslan, Yiğit Uçan, Emel Dede, Şevket Çapkınoğlu, Ali Sinan Demir, Ayşen Gürler ve Yaşar Aydınlıoğlu gibi usta ve deneyimli isimleri bir araya getiren Kuruluş Osman, her Çarşamba saat 20:00’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi