Dönem dizileri arasında en çok izlenen yapımlardan biri olan Kuruluş Osman’da 2. sezon finali bu akşam yayınlanan bölümle sona erdi. Göktuğ Alp'in gönlünü kaptırdığı Rum kızı Zoe hakkındaki bilgiler seyirciler tarafından merak ediliyor. Son bölümde Nikola ile görüşen Zoe'nin asıl amacı ne? Dizinin fanatikleri Kuruluş Osman Zoe'nin (Hazal Benli) kim olduğunu araştıtıyor.

KURULUŞ OSMAM ZOE KİMDİR?

Kuruluş Osman'da Osman Bey'in yiğit alpi Göktuğ’un gönlünü kaptırdığı rum kızı Zoi karakterini oyuncu Hazal Benli canlandıyor.

En son Hizmetçiler dizisinde Aslı karakteri ile kadrosunda yer alan Hazal Benli ATV’nin en çok izlenen dizisi Kuruluş Osman’ Göktuğ Alpin gönlünü kaptırdığı Zoi Hatun olarak dahil oldu. Kuruluş Osman dizisinde Hazal Benli ile Burak Çelik partner oluyor. Kuruluş Osman dizisinin en beğenilen karakterlerinden olan yakışıklı Göktuğ Alp’in yalnız olması izleyinin dikkatinden kaçmıyordu. Artık Göktuğ Alp’e de bir hatun gelsin isteğini yapımcı karşılıksız bırakmadı ve Göktuğ Alp’e yakışır bir hatun olan Zoi kadroya dahil oldu.

Zoya 20’li yaşlarında Söğüt’e göç eden sığınmacı gayrimüslim kızlardan birir. Görünüşte temiz kalpli iyi yürekli ve oldukça güzel bir kızdır. İlk görüşte Göktuğ Alp’in karizmasına ve zekasına aşık olacak ve onun da dikkatini çekecektir.

Kuruluş Osman dizisinin ilerleyen haftalarında Zoe ile Göktuğ Alp arasında bir aşk yaşanması bekleniyor.

Buraya kadar her şey normalken Kuruluş Osman sezon finalinde Zoe, Nikola ile görüştü. Ve Nikola'nın bir casusu oalrak Kayı Obasına yerleştiği anlaşıldı. Malhun Hatun'n yardımcısı ola Zoe'nin (Zoyi) gelecek bölümlerde nasıl bir tavır segileceğini göreceğiz.

HAZAL BENLİ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Hazal Benli 10 Haziran 1993 İstanbul doğumludur ve 28 yaşındadır. 1.71 metre boyunda olan Hazal Benli 55 kilogramdır aynı zamanda İkizler Burcudur. Tanınması Deniz Yıldızı dizisi ile olan Hazal Benli Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Kara Yazı dizileri ile seyircilerin hafızalarına kazınmaya başlamıştır. Hacettepe Üniversitesinde Opera Şan eğitimi alan güzel oyuncu son dönemde Kırgın Çiçekler dizisinde de Fadik Komiser ve Hizmetçiler dizisinde de Aslı karakteri ile seyircilerle buluşmuştu.

hazalbenli

Editör: Haber Merkezi