SINIF ATLADI

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın Sosyal Sorumluluk projeleri arasında yer alan “İkamet Kart” projesi adı altında gerçekleştirdiği çalışmalar ile Kütahya’nın nüfusu 252.633 kişiye yükseldi. Böylece Kütahya Belediyesi tarihindeilk kez 250.000-500.000 nüfuslu il belediyeleri arasına girerek bir üst sınıfa yükseldi.

KATKILARI BÜYÜK

Kütahya nüfusunun yükselmesine katkı sağlayanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık; “İlimizin büyümesi ve göçün durdurulması için başlatmış olduğumuz “İkamet Kart Projesi”ne en büyük destek Kütahya’da eğitim öğretim hayatını sürdüren Üniversite öğrencisi olan kardeşlerimizden geldi. Başta bu kardeşlerimiz olmaz üzere tüm hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

İNDİRİM MÜJDESİ

Kütahya Belediye Başkanı Işık; İkamet Kart sahibi olan üniversite öğrencilerine müjde vererek; “Bu kart sayesinde öğrenci kardeşlerimiz Kütahya Belediyesinin ulaşım ve su indiriminden yararlanabileceği gibi gönüllülük esası ile Kütahya Belediyesinin İkamet Kart projesine destek olan esnaflarımızın yaptığı %10’lık indirimden de faydalanabilecekler” dedi.

Editör: Haber Merkezi