Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK, “Kardeş Kent” protokolü için şehrimize gelen Makedonya Cumhuriyeti Gostıvar Belediye Başkan Yardımcısı Gzim Hacı EYÜP ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen programda Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK ile Makedonya Cumhuriyeti Gostıvar Belediye Başkan Yardımcısı Gzim Hacı EYÜP arasında “Kardeş Kent” işbirliği protokolü imzalandı.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan IŞIK ile Başkan Yardımcısı EYÜP, işbirliği protokolünün her iki şehir içinde hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan IŞIK, programda Makedonya Cumhuriyeti Gostıvar Belediye Başkan Yardımcısı Gzim Hacı EYÜP’ü Kütahya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Başkan IŞIK’a Makedonya Cumhuriyeti Gostıvar Belediye Başkanı Dr. Arben TARAVARİ ile Gostıvar halkının selamını ileten Belediye Başkan Yardımcısı EYÜP, imzalanan protokol ve Kütahya’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

İmza töreni akabinde Kütahya’yı gezen Gostıvar Belediye Başkan Yardımcısı Gzim Hacı EYÜP ile beraberindeki heyete Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih ÖZDEN eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi