2012 yılında Lüban’ın Dannieh Belediyesi ile imzalanan Kardeş Şehir Protokolünü uzatan imzalar Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve Dannieh Belediye Başkanı ve UCLG–MEWA Başkanı Mohamad Saadıeh arasında imzalandı. İmza töreninde hazır bulunan UCLG Genel Sekreteri Emilia Saiz ve UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman’da protokole imza atan isimler oldu.

Dannieh ile Kardeş Şehir olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “İmzalanan protokol ile ilişkilerimiz daha da güçlenmiştir. 2012 yılından günümüze kadar yapılan çalışmalarımız artık daha güçlü bir hale gelecektir. Sayın UCLG–MEWA Başkanı ve Dannieh Belediye Başkanı Mohamad Saadıeh’e bir kez daha teşekkür ediyorum, atılan imzaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Dannieh Belediye Başkanı Mohamad Saadıeh ise yaptığı konuşmada, Kardeş Şehir ilişkilerinin sadece imza atılan kağıt üzerinde kalmayacağını belirterek, Kütahya ile her alanda iş birliği içinde olacaklarını ifade etti. Saadıeh, “Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Alim Işık, bizlere karşı gösterdiği ilgi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Kütahya’ya gerçekten bir çini ve seramik şehri. Aynı zamanda el sanatları konusunda da ön plana çıkan bir il. Kütahya’yı ve Sayın Başkanımız Işık’ı tanımak bizleri onurlandırdı” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi