TÜRKGÜN / MEHMET ARKAN

Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri İnköy Mahallesi, Sofu Mahallesi ve Yunusemre Mahallesinde kanalizasyon hat döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ayrıca ekipler, Akkent Mahallesi ile 30 Ağustos Mahallesinde de ızgara montaj ve rögar kapağı onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 

YEŞİL ALAN DÜZENLEME ÇALIŞMALARIDEVAM EDİYOR

Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Şehrin daha iyi bir görünüm alması, vatandaşların temiz ve düzenli bir şekilde vakit geçirebilmesi için faaliyetlerini sürdüren Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli, çalışmalarına devam ediyor. Ekipler bu kapsamda Belediye Sosyal Tesislerinde toprak dolgu, ayraç ve park düzenleme çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor.

Ayrıca Park ve çocuk oyun alanları, bulvar ve caddelerdeki refüjlerde de çalışmalarına periyodik olarak devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yabani ot temizliği ile şehri daha estetik bir görünüme de kavuşturuyor.

Kütahya belediyesinden hizmetlere devam

Editör: Haber Merkezi